Äta

Restaurang Park

KÖTTKROGEN I STRÖMSTAD

Park är en restaurang för alla, men om vi ska vara ärliga, framförallt för köttälskare. Om vi får skryta, så har Park strömstads bästa köttmeny med oxfile, entrecôte etc, handplockade och noga utvalda. Självklart finns det mycket annat på menyn, men det är detta som ligger oss närmast om hjärtat.


Med Park har vi skapat restaurangen vi själva skulle vilja gå till. Ett ställe för alla som tycker om att umgås, ha trevligt och äta förstklassiga råvaror tillagade utan krångel, men med små medel och stor omsorg.


När vi renoverade park ville vi skapa en ny mötesplats och en ny typ av restaurang som kombinerade bra mat, möten, film och en avslappnad gemytlig stämning. En restaurangbiograf där man kan hänga i baren över en drink, äta en trerätters middag, se en bra film eller bara slinka in på en kopp kaffe.
Park blev som vi hoppades – varje kväll samlas här alla slags människor för äta, dricka, se på film och umgås.
Vi kallar det FILM - FOOD - FRIENDS!

Lunchservering

Dagens lunch serveras vardagar mellan 11:00 – 15:00 -Välkommen!
Varmrätt, salladsbuffé ,soppa, dricka, nybakat bröd, kaffe och kaka.

Veckans lunchmeny

Biograf Park

På Park Biograf, som har öppet dagligen, visas aktuella biofilmer i två nyrenoverade biosalonger, fullt digitalt utrustade med kapacitet för 3D-filmer och livestreaming. Aktuellt bioprogram 

Kontaktinformation


45230 Strömstad
Telefon: 0526-14450

E-post: info@biopark.se
Hemsida: http://www.biopark.se/

Hitta hit

Öppettider

Öppet dagligen hela året

Måndag - torsdag kl. 11.00 - 24.00
Fredag kl. 11.00 - 01.00
Lördag kl. 12.00 - 01.00
Söndag kl. 13.00 - 24.00

Mer från Restaurang Park

Utbud

Fakta

Bordsservering Handikappanpassat Antal platser inomhus: Uteservering med 75 Antal platser utomhus: 40 Fullständiga rättigheter Öl och vin

Vägbeskrivning

Skolgatan 3