Boende

Ramsvik Stugby & Camping * * * *

Längst ut i havsbandet, en mil norr om Smögen i Bohuslän, ligger Ramsvik Stugby & Camping. Havet, sandstranden och klipplandskapet i bohusgranit gör Ramsvik till ett paradis för barn och vuxna. Här finns massor av aktiviteter och upplevelser, både i stugbyn och i Ramsvikslandets naturreservat.

Ramsvik Stugby & Camping har allt som behövs för en perfekt semester på västkusten. Här bor du alltid nära havet. Stugorna, villavagnarna och husvagnarna ligger alla inom 100 meter från vattnet och flera av dem har havsutsikt. I själva stugbyn myllrar det av liv och aktivitet, men bara fem minuters promenad upp i bergen är du helt ensam i en storslagen natur.

Se filmen om Ramsvik

Se filmen om Ramsvik(nr2)

Salta bad i barnens paradis

På Ramsvik finns en sandstrand med långgrunt bad. Vattnet är salt och klart. Från bryggan kan du hoppa i havet eller pröva fiskelyckan. Vill du sola och bada för dig själv hittar du lätt din egen skyddade plats bland alla vikar och badklippor som kantar Ramsvikslandet. Ramsvik är inte minst barnens paradis med bland annat krabbfiskebrygga, sandstrand, lekplats, volleybollplan, spelhall, glassrestaurang och disco. Eftersom Ramsvik är så litet kan de springa omkring själva och träffa nya kompisar.

Ramsviks restaurang serverar goda grillrätter och smarrig glass. Under högsäsong har vi räkafton, "All you can eat-BBQ" varje vecka och livemusik nästan varje kväll.

Ramsviks naturreservat

Naturreservatet på Ramsvik är vackert med sitt magnifika klipplandskap av bohusgranit och havet runt omkring. Här finns flera vandringsleder, både lättvandrade och mer krävande. Naturreservatet har också ett rikt djurliv och du kan stöta på räv, rådjur och älg och se havsfåglar som häger, ejder och storskarv. I skärgården som omger Ramsvikslandet finns kolonier med knubbsäl.

Alltid något att göra

Passa också på att ge dig ut på havet och upplev den vackra skärgården runt Ramsvik. Du kan hyra motorbåtar, roddbåtar, kanoter, kajaker och vattencyklar, eller pröva din fiskelycka från land eller båt. Det finns gott om fisk och du behöver inget tillstånd. Vanligaste fångsten är makrill, torsk och plattfisk. Vi arrangerar även fisketurer i samarbete med en yrkesfiskare från Smögen.

Runt Ramsvik finns också några av Sveriges bästa dykplatser och det är en av Sveriges bästa platser för vindsurfing. Här finns alltid något roligt att göra.

Villavagnar, stugor och husvagnar

Bekvämast bor du i våra villavagnar. De är perfekta för dig som har små barn eller vill ha alla bekvämligheter. Våra stugor ligger fint vid stranden och är bra att bo i med små barn eller om du har svårt att gå, eftersom du har nära till allt och parkeringen alldeles intill. För dig som hellre lägger pengar på glass än boende finns de lite enklare och billigare alternativen husvagn och ministuga.

Kontaktinformation

Ramsviks Stugby & Camping
Ramsvik
456 92 HUNNEBOSTRAND
Kontaktperson: Torbjörn Backlund
Telefon: 0523-50303
Bokning: 0523-50303

E-post: info@ramsvik.nu
Hemsida: http://www.ramsvik.nu

Hitta hit

Öppettider

Säsongen 2017
28/4 - 1/10

Frukostbuffé alla dagar 8-10.30

Butiken öppen vecka 25-33 kl 8-22
Övrig säsong: Matvaror, godis och glass finns att köpa i receptionen

Prisinformation

Aktuella stugpriser hittar du genom att söka i vår onlinebokning till höger.

Priserna gäller per stuga/vagn och förutsätter att ni tar med egna lakan och handdukar och städar själva.

Tips! De bästa priserna får du alltid om du anländer på en söndag!

Res med kollektivtrafiken

Från hållplatsen är det 4 km till Ramsvik Stugby & Camping

Fakta

Läs mer på vår hemsida ramsvik.nu

Alla stugor ligger inom 100 meter från havet, många med en enastående havsutsikt. Stugorna är utrustade med kök och toalett.

Sociala medier


Twitter

Vägbeskrivning

Smögen/Kungshamn:12km15 min
Hunnebostrand:8km10 min
Kör E6, tag av mot Smögen. Följ hela tiden skyltning mot Smögen. 7 km före Smögen, skyltad avfart åt höger - Ramsvik 5.

Faciliteter

Bar
Enklare servering
Uteservering
Lunch
Rökfria rum
TV
Dusch
Hårtork
Terrass / Balkong
Affär
Bastu
Bollspel
Boule
Båtuthyrning
Kafé
Flipper/TV-spel
Fritidsfiske
Hundbad
Husdjur välkomna
Kanotuthyrning
Kiosk
Kokmöjligheter
Konferensmöjligheter
Kreditkort accepteras
Kylskåp
Kök
Lekplats
Restaurang med fullständiga rättigheter
Mikrougn
Skötrum för spädbarn
Torktumlare/-skåp/-rum
WiFi
Tvättmaskin
Ugn
WC/Toalett
Frukostservering
Vandringsled
Hunddusch
Onlinebokning
Badstrand
Barnmeny
Kaffe/Te
Parkering
Strykbräda
Badplats