Boende

Ragnerudssjöns Camping och stugby ****

Vi är en fyrstjärnig familjecamping i Dalsland vid foten av Kroppefjäll och stranden av Ragnerudssjön. Här hittar du 107 husvagnsplatser och 14 uthyrningsstugor i  varierande utförande och storlek med 4-7 sängplatser.

Vi erbjuder självhushållningsstugor, separata tält och husvagnsplatser. Många campingplatser är placerade intill sjön, mer sjönära kan det inte bli. Platserna på terrassen ger en vacker utsikt över sjön och ligger vid sidan av skogen. Nära stugorna, restaurangen och lekplatsen har vi också campingplatser.

Restaurang och butik

Vår restaurang har plats för 110 gäster och vi erbjuder konferensmöjligheter med utsikt över Ragnerudssjön. Servicebutiken är öppen dagligen. Här bakar vi ert morgonbröd och säljer frukostkorgar. Stor lekplats. Under högsäsong har vi barnklubb, barnteatrar och ponnyridning och mycket annat.

Receptionen och livsmedelsbutiken är öppet dagligen, där du bl a kan köpa rykande färska frallor. Restaurangen har fjällinspirerande lokaler med plats för 110 personer och har fullständigarättigheter där ni kan avnjuta en god middag.

Aktiviteter

Uthyrning av båtar, kanoter och cyklar. Många fina vandringsleder. Bra fiske i sjön. Boulebana och minigolf.

I Dalslandsskogar finner du vår camping i en vacker dalgång som är utsträckt vid foten av västra Kroppefjäll. Ett underbart dopp i Ragnerudssjön är en självklarhet hos oss. I en lugn och fridsam miljö kan du hämta nya krafter och samtidigt njuta av aktiviteter som finns på plats. September månad går i bären och svampens tecken då många återkommande gäster hyr stuga över helgen och fyller korgen i skogen.

Vår lekplats med studsmattor, karuseller, linbana m m är anpassad till både stora och små barn och är därför en populär plats under sommaren. Sjön är 6 km lång med två mindre öar perfekt att paddla eller att ro igenom. Kanoter-, båtar-, trampbåtar-, minigolf- och cyklar finns i olika storlekar och färger att hyra. En vandring igenom ett rikt växt och djurliv på fjället med fina vandringsleder är en underbar upplevelse.

Kontaktinformation

Ragnerudssjöns Camping 15
45063 Högsäter
Telefon: 0528-40064
Telefon: 0705-377574

E-post: info@ragnerudssjonscamping.se
Hemsida: www.ragnerudssjonscamping.se

Hitta hit

Öppettider

Lågsäsong: 1/5-22/6 och 15/8-30/9
Högsäsong: 23/6-14/8

Prisinformation

Du hittar våra priser på: http://www.ragnerudssjonscamping.se/priser/