Boende

Strömstad Spa & Resort

Fullserviceanlägging med stil

Ditt unika skärgårdsspa

Strömstad Spa & Resort ligger tio meter från havskanten, mitt i Sveriges vackraste skärgård. Här finns rundslipade klippor och den blommande ljung som hör bohuslänska fiskelägen till, men här finns också en byggnad med djärv och utmanade arkitektur. Viktigast av allt är nog ändå att det här är en resort som rymmer allt. Hit kommer ofta den med förkärlek till golf eller segling, men lika ofta den som vill njuta av smakrikt kök, exotisk miljö och avkopplande spa. Golfbanan (18-hålsbana) finns 45 meter från hotellet.

Boende

232 rum fördelade på 116 dubbelrum, 104 superiorrum och 12 frontsviter. De flesta rum har vilsam utsikt över havet. Hotellet har konferenslokaler för upp till 550 personer.

Nästan alla rum har havsutsikt, flera rum är nyrenoverade i 2015. Alla sviter och superiorrum har balkong och en bäddsoffa. Alla rum är dubbelrum. Sviter och superior rum har badkar och standardrummen har dusch.

Fem stycken handikappsanpassade rum.

Boka gärna någon aktivitet till din vistelse. Välkommen att besöka vår hemsida för att se våra olika alternativ.  
Aktiviteter

Restaurang

Restaurang Maritimus på Strömstad Spa & Resort har ett fantastisk läge bara tio meter från havskanten. Delar av restaurangen är nyrenoverad (2014) med ny, läcker och elegant interiör. Här kan du njuta av de ädlaste vinerna, bästa á la carte menyn och en stor, välsmakande middagsbuffé.

Sommartid njuter du av vad restaurangen har att erbjuda från den stora uteserveringen med utsikt över gästhamnen. Här finns också vår Mojito bar. Restaurangen har plats för 300 gäster, och uteserveringen har också plats för 300 gäster.
Läs mer om restaurangen

Spa & relax

Vi är stolta över att vara Norra Europas enda flagshipspa för Decléor. Spa-avdelningen breder ut sig på tvåtusen kvadratmeter yta fördelat på två våningsplan. Förutom att välja mellan ett trettiotal sköna behandlinar kan du naturligtvis flyta omkring i spadelen. Utomhusjacuzzi med havsutsikt, saltvattenspool, finsk sauna, ångbastu, kneippbad, snötunna och mycket mer. Vi har också spashop på båda våningsplan.

Boka spaupplevelse med övernattning eller koppla av hos oss över dagen - vårt spaområde har öppet varje dag 07-21. 
Läs mer om SPA

Ge bort en upplevelse?

Överraska någon med ett uppskattat presentkort! Vad sägs om ett härligt hotellpaket med Spa-behandling, en smakupplevelse i vår restaurang eller varför inte en skön behandling med väldoftande och välgörande produkter från Decléor? Oavsett vad du väljer är ett besök på ett Spa-hotell en upplevelse man minns länge.
Köp presentkort online på vår hemsida>>

Kontaktinformation

Kebalvägen 229
452 40 STRÖMSTAD
Telefon: 0526-30300
Bokning: 0526-30300
Fax: 0526-30320

E-post: info@stromstadspa.se
Hemsida: stromstadspa.se

Hitta hit

Res med kollektivtrafiken