Boende

Läckö Strand - Vandrarhem

Vandrarhem vid Vänerns strand

Vandrarhem vid Vänern ca 4 km från Läckö slott. Tvåbädds- och enkel rum, alla rum ligger i markplan och är därför lättillängliga för alla.
Om du vill kan du under högsäsong boka till vår  ekologiska frukostbuffé med hembakat bröd, kaffe/te, juice, ägg, gröt och mycket mera.
Toalett precis utanför dörren och det finns även tillgång till kök och tv-rum i anslutning till rummen.
i rummen finns säng, mindre bord eller stol och upphängningsmöjligheter.

5 km till Spikens fiskeläge, Spikens fiskeläge är en av Europas strörsta insjöfiskehamnar, här köper du bland annat rökt sik som hamnen är speciellt känd för.

Kållandsö är en mycket natur & kulturberikad bygd med fornlämningar, gamla kapell, kajaking, fiske och mycket mera.

Cafe & Inredningsbutik

Caféet har öppet daglien på sommaren och vid beställning för grupper resterande del av året. Vi serverar enklare rätter av närproducerade eller ekologiska råvaror och du kan njuta av hembakade kakor & bullar och gott kaffe. Butiken har fokus på hållbarhet och här hittar du härliga saker för både hemmet och dig själv.

Handikappsanpassat

Anläggningen har asfalterade vängar mellan parkering och byggnader, breda dörrar och utrymmen anpassade för rullstolar. Duschbädd, duschstol, personlyft och höj- och sänkbara sängar finns. Anläggningen är tillgänglihetsinventerad läs mer i www.tillganglighetsdatabasen.se

Kontaktinformation

Kållandsö Sandviken
531 99 Lidköping
Kontaktperson: Minna Rångeby
Telefon: 0510-10047
Bokning: 0510-10047

E-post: info@lackostrand.se
Hemsida: www.lackostrand.se

Hitta hit

Öppettider

Öppettider 2017: 1/4-30/10

Mer från Läckö Strand - Vandrarhem

Utbud

Prisinformation

2017: Priser från 250:- person/dygn

Fakta

Hos oss kan ni även hyra cykel. Läs mer på vår hemsida www.lackostrand.se


Biosfärområde Vänerskärgården med Kinnekulle Biosfärområde Vänerskärgården med Kinnekulle är Sveriges andra biosfärområde utsett av Unesco i juni 2010. Vårt företag ingår i ett ekoturismnätverk som utvecklar naturnära och hållbar turism i biosfärområdet för att möta den medvetne turistens behov och förväntningar. På Läckö Strand är vi måna om att ta ansvar för vår miljö och vi vill att både våra gäster och våra medarbetare hjälper oss i det arbetet. Vi på Läckö Strand vill vara med och verka för en bättre miljö globalt, vi vill att vår personal deltar aktivt i miljöarbetet.

Vägbeskrivning

Kör från Lidköping mot Läckö Slott ca 20 km. Strax efter avtagsvägen mot Spiken finns vägskyltar mot höger. Följ skyltarna mot "Läckö Strand". Det är 5 skyltar och avslutas på grusväg innan du kommer fram till stranden.

Läckö slott: 4 km
Lidköping: 25 km

Faciliteter

  • Enklare servering
  • Uteservering
  • Rökfria rum
  • Internet
  • TV
  • Luftkonditionering
  • Dusch
  • Terrass / Balkong