Se och göra

Närebo Gårdsbutik & Restaurang

Närebo – Gårdsbutik, närodlat, restaurang

Sedan drygt 20 år har det odlats gurka på Närebo. Ganska snart startades en gårdsbutik. Denna har efterhand utvecklats och såväl kundkrets som sortiment har ökat.

Gårdsbutiken på Närebo erbjuder ett brett sortiment av lokala matprodukter såsom marmelader, bröd, fisk, chark, mjöl, grönsaker, konfektyrer, ostar, vilt och mycket mer. Vår egen specialitet är gurkor, som vi odlar och lägger in.

Sammanbyggt med Gårdsbutiken finner Ni Lusthuset på Närebo, vår restaurang i ett vinterbonat växthus med upp till ca 100 sittplatser. I komponerandet av menyer ser vi Gårdsbutiken med dess sortiment som ett skafferi!

Gården Närebo ligger väster om Lidköping endast 4 km från stadens centrum.

Biosfärområde Vänerskärgården med Kinnekulle

Hållbart företagande i biosfärområdet "Vänerskärgården med Kinnekulle".

Biosfärområde Vänerskärgården med Kinnekulle är Sveriges andra biosfärområde utsett av Unesco i juni 2010. Vårt företag ingår i ett ekoturismnätverk som utvecklar naturnära och hållbar turism i biosfärområdet för att möta den medvetne turistens behov och förväntningar.

Kontaktinformation

NÄREBO Gårdsbutik Restaurang Gårdshotell Konferens
Råda Närebo
53196 Lidköping
Kontaktperson: Cecilia Carlander
Telefon: 0510-22306
Telefon: 070-6625291
Bokning: 0510-22306

E-post: gardsbutiken@narebo.se
Hemsida: http://www.narebo.se

Hitta hit

Öppettider

Gårdsbutiken:
Mån-fre kl 13.00-18.00,
Lör kl 10.00-14.00

Res med kollektivtrafiken

Busslinje 130 stannar vid hållplats Närebo

Fakta

Gårdsbutik med lokalt producerade delikatesser Restaurang för bokade sällskap Lunchservering juni-augusti Vår egen specialtet - inlagda gurkor Växthus med odlingar

Vägbeskrivning

Från Lidköpings centrum ca 4 km: Kör väster ut mot Läckö. I rondellen vid Ringleden kör rakt fram mot Örslösa, även skyltat Gårdsbutik. Närebo är första gården på vänster sida, efter ca 800 m.