Se och göra

Kynnefjälls Natur - Turist och konferensgård

Kynnefjälls Natur - Turist och konferensgård

Förlägg konferenser, bröllop, festarrangemang eller er privata vistelse till ett av norra Europas sydligaste vildmarksområden med närhet till havet och skärgården. I vår luftiga restaurang tar vi emot sällskap på 10-100 personer.

Vi erbjuder två olika former av boende året runt, 12 enkel-/dubbelrum med hotellstandard från 425:-/person och natt inkl frukost och 2 stugor med självhushåll från 950:-/dygn.

Hela året är restaurang och bar öppen för bokade sällskap eller grupper (min 10 personer). Då och då anordnar vi allsångskvällar, pubkvällar med underhållning eller andra festligheter.

För konferensen kan vi erbjuda specialdesignade konferenspaket till attraktiva priser. Kontakta Kynnefjälls Natur för offert.

Kontaktinformation

Bråmarken 19
455 95 Hedekas
Kontaktperson: Leif Torstensson
Telefon: 0524-32088
Telefon: 070-6801354

E-post: info@kynnefjall.com
Hemsida: http://www.kynnefjall.com

Hitta hit

Mer från Kynnefjälls Natur - Turist och konferensgård

Utbud

Fakta

Vi erbjuder flera bokningsbara aktiviteter och naturupplevelser för alla åldrar och för stora och små sällskap . Våra arrangemang drivs i linje med hållbar utveckling. Vi lägger stor vikt vid att vårda den natur vi använder så att den finns kvar till kommande generationer. Kontakta oss gärna för ytterligare information.

Vägbeskrivning

Från Göteborg
Kör E6 mot Oslo. När ni passerat Håby norr om Munkedal - Kör av E6 via avfart till Dingle. Fortsätt norrut på väg 165 ca 3 km till Svarteborg. Ta av till höger mot Hedekas och kör ytterligare ca 14 km. Sväng vänster vid skylt Kynnefjälls Natur.

Från Ed
Kör mot Munkedal. Följ skyltning mot Svarteborg. Ta höger vid skylt Kynnefjälls Natur.

Från Färgelanda
Kör till Hedekas. Följ skyltning mot Svarteborg. Ta höger vid skylt Kynnefjälls Natur