Boende

Kerstins camping, Mellerud

Boka

Mitt i naturen – där den är som vackrast!

Kerstins Camping ligger i Mellerud, centralt i Dalsland. Här kan du hyra olika storlekar på stugor och campingplats för tält, husvagnar och husbilar. För dig med husvagn/husbil eller tält finns här väl tilltagna tomter. Underlaget är plant och tomten är väl markerad.

Boende

Hos oss finns flera alternativ till övernattning. Våra traditionella campingstugor ligger samlade i en trevlig stugby. Här finner du också vinterbonade campingstugor som ger bra komfort under för- och eftersäsong. För den som vill ha det lilla extra erbjuder vi självhushållningsstugor med dusch och toalett. För husvagn/husbil eller tält finns välplanerade campingtomter med el.

Stugorna på Kerstins Camping ligger i ett eget område. Här finns både självhushållsstugor och enklare campingstugor. Se närmare beskrivning på respektive stugtyp.

Självhushållsstuga 4 bäddar

Självhushållsstugorna är på ca 20 kvm inkl wc och dusch. Två bäddar i en bäddsoffa samt en våningssäng. De är utrustade med trinettkök med köksutrustning. Bl a kaffebryggare och tv finns. Stugorna kan hyras per natt eller per vecka. Utemöbler finns. Kuddar och täcken finns i stugorna men sänglinne ingår ej. Finns att hyra om så önskas.

Campingstuga 2 bäddar

Campingstugorna är på ca 10 kvm + altan. Två bäddar i en bäddsoffa. Köksutrustning och kylskåp finns. Matlagning sker dock i campingens gemensamma kök. På altanen finns även utemöbler. Kuddar och täcken finns i stugorna men sänglinne ingår ej. Finns att hyra om så önskas.

Campingstuga 2-3 bäddar

Campingstugorna är på ca 12 kvm inkl altan. Två bäddar i en bäddsoffa samt en extrasäng. Köksutrustning och kylskåp finns. Matlagning sker dock i campingens gemensamma kök. På altanen finns även utemöbler. Kuddar och täcken finns i stugorna men sänglinne ingår ej. Finns att hyra om så önskas.

Campingstuga 4 bäddar

Campingstugorna är på ca 15 kvm exkl altan. 2 bäddar i en bäddsoffa samt en våningssäng. Köksutrustning och kylskåp finns. Matlagning sker dock i campingens gemensamma kök. På altanen finns även utemöbler. Kuddar och täcken finns i stugorna men sänglinne ingår ej. Finns att hyra om så önskas.

Campingstuga 5 bäddar

Campingstugan är på ca 15 kvm + altan. En familjevåningssäng och en våningssäng. Köksutrustning och kylskåp finns. Matlagning sker dock i campingens gemensamma kök. På altanen finns även utemöbler. Kuddar och täcken finns i stugan men sänglinne ingår ej. Finns att hyra om så önskas.

Grupper

Ibland vill man finna ett lugnt ställe sitt läger eller gruppträff. Vi erbjuder ordentliga gräsytor och goda möjligheter till inomhussamlingar. I anslutning till campingen finns skog och mark med möjligheter för motion eller en långsam promenad i naturen.

Aktiviteter

Kerstins Camping ligger centralt i Dalsland. Härifrån har du nära till shopping och de kända sevärdheterna och bara 1,5 km till Mellerud. Därför erbjuder vi de gäster som vill låta bilen stå att hyra en cykel hos oss.

Varje år håller vi ett traditionellt midsommarfirande på campingen med dans kring stången och musikaliska framträdanden

Kontaktinformation

Hålsungebyn
46494 Mellerud
Kontaktperson: Freddy och Anita Alm
Telefon: 0530-12715

E-post: epost@kerstinscamping.se
Hemsida: http://www.kerstinscamping.se

Hitta hit

Öppettider

Ordinarie öppet 19/5 – 3/9.
Öppet Fullservice 19/6 – 13/8 kl 9-21.

Prisinformation

Se priser på www.kerstinscamping.se

Res med kollektivtrafiken

Gå några några hundra meter mot Dals-Rostock. Campingen ligger 800m från vägen.

Vägbeskrivning

Från Mellerud tag väg 166 mot Bäckefors/Halden/Ed och kör ca 2 km. Till höger finns skylt med Kerstins Camping. Följ denna väg.

Faciliteter

  • Dusch
  • Pool
  • Cykeluthyrning
  • Golf
  • Motionsslinga
  • WC/Toalett