Boende

Kalvs Familjecamping nära Fegen

Hos oss på Kalvs Familjecamping hittar du lugn och ro på en liten mysig camping mitt i naturen.

Kalvs familjecamping ligger som en naturlig mittpunkt i ett stort sjösystem med flertalet vattendrag, åar och kanaler som förbinder sjöarna. Vi ligger nära Fegens Naturreservat i Svenljunga kommun som är en del av Sjuhärad och Västsveriges inland ca 1 h och 20 minuter från Göteborg och 25 minuter från Gekås i Ullared.

Vi har Kalvsjön på två sidor av campingområdet. Både sandstränder och klippbad finns i direkt anslutning till campingen. Lugnet och naturens grönskande skönhet omgärdar detta fiske- och friluftsparadis.

Tält, husbil, husvagn eller stuga

Hos oss har ni flera olika campingsalternativ. Har ni inte med er tält, husvagn eller husbil sa hyr ni en av vara mysiga stugor. Vi har både campingstugor och större stugor till uthyrning. 

Familjär, personlig service

Många av våra gäster är återkommande och vårt mål är att vår camping ska kännas personlig och familjär, så ni känner er rikitgt som hemma! Vi erbjuder Wifi och i närheten ligger vår lokala lanthandel. 

Familjevänliga evenemang

På campingen firar vi traditionsenlig midsommar tillsammans och ett par gånger om året annordnar vi roliga fisketävlingar där både gammal som ung kan vara med och delta.

Fyll dina dagar med äventyr och aktiviteter

Hos oss har du en perfekt utgångspunkt till mängder av aktiviteter. För den som vill ge sig ut på vattnet har båtar och kanoter finns till uthyrning. Med utgångspunkt från campingen kan den fiskeintresserade hittar nya områden att fiska i varje dag under sin vistelse hos oss. De flesta fiskevattnen nås direkt från campingen med båt, kanot, cykel eller varför inte på gångavstånd.

För den cykel- och vandringsintresserade finns det flera valmöjligheter. I närheten går Pilgrimsleden Kindaholm på ca 40 km och Ätradalsleden, en cykelled 200 km från Falköping ner till Falkenberg. 

Färdigpaketerade upplevelsepaket 

För de som föredrar kanoting kan lätt en planerad tvådagarstur förlängas till en veckovistelse i området utan att för den delen paddla i samma vattendrag två gånger. Varför inte ta in på campingen och göra dagsutflykter i olika riktningar varje dag med hjälp av kanot, båt, vandring eller cykel. Kontakta oss för upplägg och pris.

Kontaktinformation

Kyrkbyn, Prästgården
51261 Kalv
Telefon: 0325-51258

E-post: kalvscamping@telia.com
Hemsida: www.kalvscamping.se

Hitta hit

Öppettider

23/4-13/9 Har campingen öppet.
Båt och kanotuthyrning samt vildmarksäventyr kan ordnas även under andra tider på året.

Mer från Kalvs Familjecamping nära Fegen

Utbud

Res med kollektivtrafiken

Fakta

Antal bäddar: 24 Antal husvagnsplatser: ca 45 Antal stugor: 8 Ring: 072-5052151 eller 0325-512 58 för mer info!

Vägbeskrivning

Kör söderut längs med v.154, men sväng ej av mot Falkenberg i Axelfors, utan fortsätt rakt fram mot Östra Frölunda och Mårdaklev.

Innan Mårdaklev, sväng in på vägen mot Kalv, över bron och passera kyrkan. Fortsätt rakt fram till dess att camping- och badplatsskylt kommer. Sväng höger. Ligger strax innan Kalvs kyrka.