Boende

Hällsnäs

Längst ut på ett näs, mitt ute i sjön, hittar du Hällsnäs. Det faktum att vi är omgivna av sjö från nästan alla håll gör luften lite klarare och tystnaden lite tystare. På den sida som inte utgörs av vatten tronar tallskogen upp sig. Vi ligger trots de avskilda omgivningarna bara femton minuter från både Göteborg och Landvetter flygplats.
Den klassiska herrgårdsbyggnaden som uppfördes 1906, det ambitiösa köket, de många möjligheterna till naturnära aktiviteter och de romantiska bröllopen som tar plats här är vida omtalade. Välkommen att besöka oss!

RESTAURANG

Att äta hos oss är en upplevelse för alla sinnen. Utsikten över sjön är smått magisk, och maten är på alla sätt förstklassig. Här finns allt från vällagat nytänkande till traditionell husmanskost. Vår köksmästare väljer råvaror nogsamt och efter säsong, ofta med lokal förankring. Den ständiga ambitionen är att ge dig en överraskande och välsmakande matupplevelse. Omdömena från våra gäster säger att vi lyckas väl med den ambitionen.

KONFERENS

Hos oss finns mötesrum som passar allt från den lilla gruppen till sällskap upp till 250 deltagare. De allra bästa mötena är ofta de som puffar oss en bit utanför våra komfortzoner. På Hällsnäs har vi av den anledningen samlat ihop mängder av aktiviteter som hjälper till att höja konferensen ett snäpp. Vi har en mängd spännande konferenspaket som erbjuds. I vårt Health Club-koncept kan vi utmana gruppen med såväl tennis, paddle och golf som yoga och funktionell träning med PT. Vad väljer ni?

BRÖLLOP

När du väljer att ha ditt bröllop på Hällsnäs väljer du en rad saker. En unik herrgårdsmiljö med romantiska förtecken är kanske det viktigaste. Eller att matsalen med glasade fönster som tronar över sjön kan ta 220 gäster. Men ganska snart därefter kommer förmodligen professionellt bröllopsteam och stor erfarenhet. Hos oss kan ni lugnt lägga bort tankar på detaljerat körschema, dukning, meny med passande viner, blommor, transporter, tårta, liveband eller DJ. Självklart finns det möjlighet att lägga till vickning, brunch dagen efter eller andra önskemål. Hos oss är ni i trygga händer. Vi hjälper till med alla detaljer – från start till mål.

Vi har ett enda mål med att arrangera bröllop – att det ska bli exakt den upplevelse som ni drömmer om. För att ni ska få ett intryck av hur det kan vara att gifta sig och ha sin bröllopsfest på Hällsnäs ser vi gärna att ni besöker oss. Ring eller mejla oss så bokar vi in ett första möte.

HEALTH CLUB

Att kroppen är gjord för att röra på sig mer än att sitta vet nog de flesta. När vi jobbar, har möten och konferenser har vi en tendens att bli betydligt mer stillasittande än vi borde. Det är en av anledningarna till varför vi på Hällsnäs har ett Health Club-koncept under ständig utveckling. Vi har flera pulshöjande och energiboostande aktiviteter att ta del av under era möten. Man blir ju så mycket piggare när man rört på sig en smula också!

Kontaktinformation

Långenäs
435 35 MÖLNYCKE
Telefon: 031-916466
Bokning: 031-916466

E-post: info@hallsnas.se
Hemsida: http://www.hallsnas.se

Hitta hit

Öppettider

Reception vardagar 8-17
Övrig tid vid beläggning.

Prisinformation

Kontakta alltid vår bokning för rätt priser. Vi tillämpar dagspriser och säsongspriser. Dagkonferens från 485 Skr

Vägbeskrivning

Vägbeskrivning från Göteborg:
Kör riksväg 40 mot Landvetter.
Sväng av vid Mölnlyckemotet och kör mot Mölnlycke, förbi centrum och nya Mölnlycke station (höger sida).
Ta 2:a avfarten i rondellen. Du har nu Circle K och Vuxenutbildningen på höger sida.
Fortsätt rakt fram genom en smal passage (Friskis och Svettis på vänster sida) fortsätt där allmän väg slutar 4.1 km. Se upp för vägbulorna. Vägen slutar vid Hällsnäs.

P-plats gratis

Taxi från Göteborg ca 350:- och taxi från Landvetter ca 375:-

Vägbeskrivning från Landvetter:
Kör riksväg 40 mot Göteborg. Sväng av vid Mölnlyckemotet mot Mölnlycke, förbi centrum mot Mölnlycke station. se ovan.

GPS Koordinater
* Lat: 57,6596
* Long: 12,1278