Boende

Bergabo hotell & konferens, Tjörn

Välkommen till Tjörns största hotell

På Tjörns sydspets, en knapp timme från Göteborg, ligger Bergabo Hotell & Konferens. I väster Skagerrak med Danmark som nästa anhalt, i öster skärgården med Åstol, Dyrön och Marstrand. Trots sin närhet till storstaden erbjuder denna saltstänkta idyll en avspänd och rogivande atmosfär.

Plats att mötas

Vare sig ni är en liten grupp som söker gemytlig pensionatsanda eller den något större gruppen där upplevelser och arrangemang är en viktig del av konferensen, har ni kommit alldeles rätt. Vår långa erfarenhet och kunskap gör att ni kan fokusera på ert mötes innehåll och lämna resten till oss. Vi finns alltid till hands så ni kan koncentrera er på viktigare saker.

Tid att njuta

Vårt nytänkande och välkända kök ser även till att gästerna förblir pigga genom att alltid erbjuda fräscha alternativ till konferensfikat och servera härliga kreationer av fisk eller fågel till lunch. Vi eftersträvar givetvis användandet av lokala ekologiskt producerade råvaror i vårt kök.
En hummer, vilt eller julmeny är alltid en fantastisk upplevelse, särskilt med sommelierens dryckesval till.

Boende

Byggnaderna klättrar längs berget och erbjuder harmonisk avskildhet och i de flesta fall har våra nyrenoverande rum en hänförande vacker havsutsikt.

Upplevelser

Välj mellan fartfyllda äventyr med natur och action i centrum som match racing, RIB orientering eller bergsklättring. Föredrar ni mer harmoniska upplevelser så erbjuder vi en uppsjö av aktiviteter som havskajak, akvarellkurs, yoga eller kanske en skärgårdstur till Åstol.

Bröllop & Fest
Är det så att ni funderar på att gifta er så har vi på Bergabo den perfekta lösningen med kalas & boende samt Rönnängs kyrka som granne. 
Ett bröllop på Bergabo blir garanterat en minnesvärd kväll där vi ser till varje detalj. Vi ordnar allt från bordsdekorationer till musikval efter era specifika önskemål. Vi står till er tjänst under hela planeringen och hjälper er med komponerande av meny samt passande dryckesval, tidsberäkning, med mera.

Vår långa erfarenhet av bröllopsarrangemang borgar för att allt blir perfekt på den stora dagen. Därtill att vi även har boende i alla olika prisklasser gör att alla kan samlas över en gemensam brunch dagen efter och avsluta det hela på ett fint och minnesvärt sätt. 

Hjärtligt välkomna med förfrågan!

Kontaktinformation

Kyrkvägen 22
47141 Rönnäng
Kontaktperson: Jessica Ruckman
Telefon: 0304-677080
Bokning: 0304-677080

E-post: bergabo@bergabo.com
Hemsida: http://www.bergabo.com

Hitta hit

Öppettider

Året om

Mer från Bergabo hotell & konferens, Tjörn

Utbud

Prisinformation

Vandrarhem från 600:-

Enkelrum från 1190:-

Dubbelrum från 1590:-

Fler bäddsrum från 1790:-

Lägenheter från 1590:-

Res med kollektivtrafiken

Fakta

  • Antal bäddar 115
  • Rum 54 
  • Hund tillåts i vissa rum
  • Handikappanpassat Nej

Vägbeskrivning

Från Göteborg kör ni E6 norrut mot Oslo. Efter ca 45 km tag av mot Stenungsund, Tjörn. Kör över Tjörnbroarna, tag av vänster vid trafikljuskorsningen efter bron, mot Rönnäng, därifrån är det skyltat Bergabo. Tid från Göteborg till Bergabo med bil, ca 45 min.