Se och göra

Gullbringa Golf & Country Club, Kungälv

Gullbringa GCC - En kul mötesplats för alla åldrar

Klubben bildades 1967 och har idag 27 spännande, varierande och mycket välskötta hål. Dessa ligger mjukt och behagligt inbäddade i en vacker natur, där man möter såväl stora bokskogar som mer typisk bohuslänsk växtlighet och öppna fält gränsande till Gullbringa säteri med anor från 1300-talet.

Den ursprungliga 18-håls banan(Blå-Gul) är ritad av Douglas Brasier.

Banguider
Klicka på länkarna nedan för att komma till våra banguider med hålbeskrivning. 

9 hål, blå bana
9 hål, gul bana 
9 hål, röd bana
18 hål, blå-gul bana
18 hål, blå-röd bana
18 hål, röd-gul bana

Djungelbana

Förutom golfbanorna så finns en "Djungelbana" i skogen/djungeln. Detta är en par 3 bana, dvs golfhålen är korta,10-30 meter långa. Här slår man på naturmark/löv istället för gräs. Hålkopparna är också extra stora. Man använder inte golfbollar utan lättare bollar som inte går så långt, dessa finns i receptionen.

Pro/Shop 
Välkomen att utveckla ditt golfspel! Vi vill att du skall ha roligt på banan med en sving och utrustning som passar dig! Läs mer på gullbringagolf.se

Gullkrogen - Alltid färska råvaror
Vi serverar lunch varje dag bestående av en buffé med 2 varmrätter. I år har vi dukat upp ett rikligt och förbättrat salladsbord. Vackra skålar med fräscha grönsaker, bönsallader och linser och hembakat bröd på ett snyggt slagbord. Det höjer aptiten och även den som vill äta en salladstallrik har ett bra och mättande alternativ.

Pool 

Visst ligger Gullbringa inte långt ifrån salta bad - men för de som vill ha "osaltat" så har alla våra medlemmar och gäster har fri tillgång till vår uppvärmda pool sommartid. Poolen ligger mellan klubbhus och kiosken bara några meter från klubbhuset.

Gym & friskvård

I klubbhuset finns ett gym för de som vill träna.

Konferens, pub & afterwork

I klubbhuset finns konferenslokal. Man kan även hyra "puben", ett mysigt hus från 1800-talet med kamin och stengolv. En perfekt plats för en privat fest eller afterwork.

Välkomna till Gullbringa Golf & Country Club! 

Kontaktinformation

Gullbringa Golf & Country Club
Kulperödsvägen 6
Hålta
Kontaktperson: Anna Joelsson Söfting
Telefon: 0303-227161
Telefon: 0706-514544
Bokning: 0303-227161

Arrangör: Gullbringa Golf & Country Club

E-post: kansli@gullbringagolf.se
Hemsida: www.gullbringagolf.se

Hitta hit

Öppettider

Banan är öppet dygnet runt alla dagar året runt!

Om receptionen är obemannad så finns en terminal för att boka tid, ankomstregistrering, betalning av greenfee och utskrift av färdiga scorekort.

För personlig betjäning är kansliet öppet vardagar kl. 08.00 - 17.00 och helger kl. 08.00 - 15.00 under högsäsong. För lågsäsong besök vår hemsida för säker information om öppna greener www.gullbringagolf.se

Prisinformation

Rabatterade priser från 290 kr för 18-håls greenfee. Ordinarie pris 590 kr. Ev. rabatter räknas alltid på ordinarie pris. Juniorer betalar alltid halva priset. Vi har även 9-hålsgreenfee till lägre pris för de som inte hinner/vill spela 18 hål.
Se priser på vår hemsida www.gullbringagolf.se

Res med kollektivtrafiken

Hållplats Västtrafik

Sociala medier


Twitter

Vägbeskrivning

E6 Sväng av väg 168 mot Marstrand. Kör ca 1 mil på väg 168. Skylt "Gullbringa GCC" till vänster mellan åkrar visar vägen.

Faciliteter

Lunch
Dusch
Hårtork
Pool
Terrass / Balkong
Bastu
Kafé
Golf
Husdjur välkomna
Kiosk
Konferensmöjligheter
Lekrum för barn
Pub
WC/Toalett
Frukostservering
Året runt öppet
Längdskidåkning
Onlinebokning
Barnmeny
Kaffe/Te
Parkering
Gratis WiFi