Äta

Breviken hotell, restaurang och golf

En del av: Bo på Breviken Golf & Hotell

På Breviken får du helhetskonceptet. God mat, skönt boende, spännande golfgreener och härlig utsikt. Vi erbjuder också konferenslokaler för både större och mindre sällskap.

Restaurangen
Njut av maten medan du sitter i restaurangen eller på vår härliga terrass och tittar ut över golfbanan och vyn över Vättern.
Vi serverar dagens lunch alla dagar i veckan under golfsäsongen. Vi erbjuder också a lá carte, räkaftnar, grillkvällar m.m. under sommartid. Njut av din mat på vår fina terass eller slå dig ner med en öl framför brasan i loungen!

Vi har också möjlighet till  catering.

Boende
Ljusa fräscha dubbelrum med hotellstandard. Möjlighet till extrabäddar finns, liksom familjerum med genomgång mellan rummen. Vissa rum har också egen altan med utemöbler. Alla rum har egen dusch och toalett, samt gratis trådlöst internet och tv.  I klubbhuset finns restaurang, lounge med öppen spis och TV, en mindre golfshop, kioskvaror och en underbar terass
Du måste inte spela golf, för vi ligger i ett naturskönt område med Vätterns fina stränder inom någon minut och med skogar och vandringsleder runt knuten.
Närheten till Karlsborg, Hjo , Tiveden och Göta kanal gör också Brevikens golf och hotell till det perfekta boendet när du vill utforska Västergötland.

Golf
Brevikens golfbana är uppbyggd på lättuppvärmd sand vilket gör att säsongen blir längre och tåligheten bättre. Banans karaktär präglas av de små och taktiskt utmanande greenerna. Missar på fel ställen straffar sig då greenområden bjuder på en stor variation av bunkrar, vattenhinder och nivåskillnader.

Kontaktinformation

Storängen
546 91 Karlsborg
Telefon: 0505-59075
Bokning: 0505-59075

E-post: kansli@breviken.se
Hemsida: www.breviken.se

Hitta hit

Öppettider

För öppettider kontakta oss via telefon eller besök vår hemsida:

Tfn: 0505-590 75

www.breviken.se

Mer från Bo på Breviken Golf & Hotell

Utbud

Prisinformation

För priser, vänligen kontakta oss eller gå in på vår hemsida: 0505-59075 www.breviken.se

Fakta

Se vår hemsida för attraktiva golfpaket.

Vägbeskrivning

Brevikens golfbana ligger i Brevik, ca 15 km söder om Karlsborg,15 km norr om Hjo utmed väg 195.