Boende

Brf Capri semesteranlägging - Strömstad

Boka

Brf Capri semesterparadis i Strömstad

På anläggningen finns swimmingpool, barnpool och bastu. Här erbjuds även tennis, bangolf och boule. Motorbåtsuthyrning finns.

På Capri kan du hyra stuga / vecka eller dygn i mån av lediga hus. Det finns även en 2 rums lägenhet och 2 separata rum (med delat kök) att hyra / vecka eller dygn.

Bokning

För att hyra boende i våra stugor, använd er av Boka-funktionen på vår hemsida. Observera att där går det endast att boka veckovis med ankomst och avresa på lördagar.

Önskas andra alternativ, vänligen ring oss på tfn: 0526-13940 eller maila på: rec@brfcapri.se 
Boendet i Servicehuset (rum och lägenhet) går också att hitta under Boka-knappen. Välj kategori Rum. Här går det att boka enstaka dygn

Capri är beläget på de mjukslipade hällarna ett stenkast från havet och med semesterhus i en byggnadsstil som får tankarna att gå till ett genuint bohuslänskt fiskeläge. De bekväma och välutrustade husen har allt du behöver för en härlig semester på västkusten.
Capri är Sveriges västligaste landfasta punkt och har en av Bohusläns finaste sandstränder med ca 2000 soltimmar om året!

Dröm om ett hus vid havet... Hyr eller köp andel i fritidshus på västkusten, Bohuslän Strömstad.

Kontaktinformation

Caprivägen 63
45290 Strömstad
Telefon: 0526-13940

E-post: rec@brfcapri.se
Hemsida: www.brfcapri.se

Hitta hit

Öppettider

Öppet vecka 7 - 46

Öppettider varierar under hög- och lågsäsong.

Ring receptionen för information.

Res med kollektivtrafiken

Fakta

Capri är beläget vid Strömstads finaste havsbad med sandstrand och underbara klippor.


På anläggningen finner du swimmingpool, barnpool och  bastu. Här erbjuds även tennis, bangolf , boule och pingisbord samt multisportplan för diverse bollsporter som t.ex. landbandy, basket, fotboll mm. Vi erbjuder klubbor, bollar, racketar mm för uthyrning.

Du kan även hyra motorbåt i receptionen


Det finns en lekplats nere på stranden. På klipporna finns flera iordningställda grillplatser. Vidare finns en stor dansbana med eluttag.


På Capri finns en vandringsled in till Strömstad. Kort till linfärjan kan du låna i receptionen. Dessutom kan du åka på fisketur från Capris egen brygga. Sommartid kan du köpa nykokta krabbor på bryggan

 

Antal stugor: 89

Vägbeskrivning

För att köra till Capri från Strömstad följ skyltning mot Seläter (ca 6 km). Väl framme i Seläter följ skylt mot Capri. På kartan ovan ligger Capri vid Källvik.

Adress: Caprivägen 63, 452 90 Strömstad.