Äta

Basta Kvarnkafé

Ta med dina vänner och din familj ett speciellt kafé i Ätradalen. Den gamla 1800-talskvarnen med sina kraftiga takbjälkar av vackert furu, metertjocka väggar av sten och vittrande murbruk ger dig en känsla av att vara långt tillbaka i tiden.

Basta Kvarn är beläget alldeles vid Ätrans strömmande vatten där man vid vackert väder kan sätta sig ute på en av de gröna öarna som sammankopplas av små broar. Är vädret sämre är det mysigt att sitta inne i den gamla kvarnen med inredning av gamla kökssoffor och slagbord. När du smält intrycket av den idylliska miljön kan du njuta av de stora räkmackorna och det goda hembakta kaffebrödet. Passa även på att mata fiskarna och besöka vattenhjulskvarnen som ligger strax intill.

Du hittar oss lätt alldeles intill riksväg 46 i Blidsberg mellan Ulricehamn och Falköping. Det är handikappsanpassat både inomhus och utomhus. Vi serverar osötat fika liksom glutenfritt och laktosfritt om så önskas. Utomhus har vi 140 sittplatser och inomhus har vi plats för 100 personer. Även buss-sällskap är varmt välkomna. Vid bokning av buss eller om ni har några frågor, kontakta oss på 0321-29883.

Följ oss gärna på Facebook: Basta Kvarnkafé och på Instagram: Tjejernapabasta

Kontaktinformation

Ulricehamnsvägen 4
52376 Blidsberg
Kontaktperson: Birgitta Isaksson
Telefon: 0321-29880
Bokning: 0321-29883

E-post: birgitta@isaksservicecenter.se
Hemsida: www.isaksservicecenter.se

Hitta hit

Res med kollektivtrafiken

Fakta

Det är handikappvänligt både inom- och utomhus. Vi serverar osötat liksom glutenfritt om så önskas. Utomhus finns det 140 sittplatser och inomhus har vi plats för 100 personer.

Vägbeskrivning

Du hittar oss lätt alldeles intill riksväg 46 i Blidsberg mellan Ulricehamn och Falköping. Kvarnen ligger strax intill bensinstationen.