Se och göra

Joarsbo Naturprodukter

En del av: Joarsbo, stuga vid sjön Fegen i Svenljunga

Välkommen att besöka vår gårdsbutik i Joarsbo!

Vi har inga speciella öppettider men finns för det mesta på plats! Ring om du vill vara säker på att vi är där! Telefon 0325 - 540 64 eller 540 90. Här kan du handla ur hela vårt ekologiska sortiment. Vi har även en populär presentförpackning i form av en trälåda. En tur till Joarsbo kan kombineras med många andra trevliga utflyktsmål i Kalv och dess vackra omgivningar.

Backa Loge sommarcafé vid Fegensjöns strand ligger i närheten och det finns fina vandringsleder mellan Joarsbo och Backa.

Kontaktinformation

Joarsbo
Kalv
Kontaktperson: Eva Johansson
Telefon: 0325-54064
Telefon: 070-2521170
Bokning: 070-2273085
Fax: 0325-54008

E-post: info@joarsbo.com
Hemsida: www.joarsbo.com

Hitta hit

Öppettider

Ring för öppettider!

Mer från Joarsbo, stuga vid sjön Fegen i Svenljunga

Utbud

Fakta

Joarsbo Naturprodukter är ett litet familjeföretag som ligger i Kalv i sydligaste Västergötland. Mitt i skogen och mitt i naturen vid den vackra sjön Fegen, känd för sina naturvärden. Vi tillverkar ekologisk, KRAV-märkt saft & sylt. Vi använder rena svenska råvaror och gamla enkla recept. Så naturligt och enkelt som möjligt vilket ger högsta kvalitet! Våra produkter distribueras ut till butiker i hela landet, direkt eller via grossist. Fråga gärna efter våra safter & sylter om du inte hittar dem på hyllan i din butik.