Boende

Prästgårdens Pensionat

Historik
Det genuina gamla Bohuslän finner du bland sjöbodar och gränder i Mollösund. Prästgården, anno 1893, är varsamt renoverat för att erbjuda dig en rofylld och avkopplande miljö. Varje rum har en unik och ombonad inredning där hela huset och trädgården andas traditioner.


Möte & aktivitet
En konferens med allt. Eller det du önskar.
Ni och vi skräddarsyr tillsammans ett program som innehåller precis det ni behöver för en lyckad konferens. Vill ni ha fullt med spännande aktiviteter. Eller bara lugn och ro med ett avbrott från vardagen som gör att ni kommer närmare varandra. Då skall ni välja Prästgårdens Pensionat på Orust.

Kontaktinformation

Kyrkvägen 1
Mollösund
Kontaktperson: Anette Nyberg
Telefon: 0304-21058
Telefon: 070-5686599
Bokning: 0304-21058

E-post: anette@prastgardens.se
Hemsida: www.prastgardens.se

Hitta hit

Öppettider

Året om

Res med kollektivtrafiken

Fakta

Mer än hälften rummen har egen dusch och toalett och vi har ett rökfritt hotell. De flesta rummen är dubbelrum men vi har även 3- och 4-bäddsrum. På högsäsong (1/6-30/8) serverar vi frukost. Det finns fina gemensamhetsutrymmen där ni kan sitta och njuta av tillvaron. Det finns även sittmöjligheter i trädgården. Ni har tillgång till gratis Wi-Fi. Lekplats finns 200 m bort samt badplats 500 m bort. Nära till minigolf, tennis- och boulebana, restauranger, affär, pub och kiosk. Husdjur: Nej Handikappanpassat: Nej

Vägbeskrivning

Väg 160 över Orust. I Varekil tag av mot Ellös Mollösund. Strax efter infarten till Mollösund finns skyltar till prästgården.

Faciliteter

  • Hårtork
  • Hundar/pälsdjur får ej medtagas
  • Samlingsrum
  • Uteplats
  • Parkering
  • Gratis WiFi