Evenemang

Ruby Empress + Gianni Versace Retrospective

En del av: Textilmuseet

Välkommen till en fullspäckad kväll på Textilmuseet i Borås!

Just nu visar Textilmuseet utställningen Gianni Versace Retrospective, och vad kunde passa bättre till denna färgstärka utställning än att bjuda in Ruby Empress till en helkväll på museet?!

Ruby Empress är kända för sin 70-tals influerade pop och excentriska scenshower. Med nyligen släppta skivan "Sinbolism" har bandet låtit sin artistiska stil blomma ut i linje med alla sina favoritinfluenser. Empressionism eller Debussy-Disco kallar de själva sin musik, och däri går det att hitta influenser från både fransk disco, electro, psykedelisk rock och indie.

Och kom i tid! Pussel serverar bubblor och snacks, och Erikshjälpen är på plats med en pop-up butik med deras snyggaste second hand. Dessutom medverkar elever från Drottning Blankas stylistprogram och ger styling-tips för hår och make-up, samt gör manikyr! DJ FortyFive sköter skivorna innan Ruby Empress står på scen, och självklart är även utställningen Gianni Versace Retrospective öppen. Fritt fram att stjäla stilidéer inför second hand-rundan med andra ord!

Så, gör din torsdagskväll till ett färgstarkt äventyr i modets och konstens tecken som är bra både för miljön, humöret och plånboken - med en kväll på Textilmuseet.

Läs mer på Textilmuseets hemsida
Läs mer om Pussel Borås

Datum: 23 januari
Tid: 17-21
Plats: Textilmuseet, Borås

23jan 17:00 - 21:00 Textilmuseet

Kontaktinformation

Textilmuseet, Borås
Skaraborgsvägen 3A

Telefon: 033-358950

E-post: textilmuseet@boras.se
Hemsida: www.textilmuseet.se

Hitta hit

Res med kollektivtrafiken