Evenemang

Niklas Andersson - Medelmåttan från Hisingen

En del av: Kungsbacka Teater
”Medelmåttan från Hisingen” är en stand up-föreställning om att växa upp på Hisingen i Göteborg. Den tar avstamp i en tid då allas föräldrar jobbade på Volvo, SKF eller på något av varven och då café au lait var det mest hippa i kaffeväg.

 

Följ med Niklas på en kärleksfull resa genom miljonprogram, förortstorg, färg-TV och nattarbetande föräldrar och upplev en del av Göteborg som redan då sågs som ett problemområde för utomstående, men som för de som bodde där var rena paradiset. 

 

Medelmåttan från Hisingen hade premiär på Draken 9 nov 2018. Efter 11 utsålda föreställningar åker nu Niklas Andersson ut på en liten Sverigeturné. I oktober gästar han Kungsbacka.

 

Om Niklas Andersson

Trots sitt intetsägande namn blev Niklas Andersson utsedd till ”Årets Nykomling/Genombrott” vid Svenska Stand up-galan 2012. En gala som han sedan ledde tillsammans med Emma Knyckare på Storan i Göteborg 2018. Efter utmärkelsen på Svenska Stand up-galan har han också skrivit manus till ett stort antal humorproduktioner på tv.

 

Sommaren 2017 ersatte han Henrik Schyffert på turnén ”Badjävlar”, en turné där några av Sveriges absolut namnkunnigaste komiker som David Batra, Nour El Refai, Måns Möller, Fredrik Lindström och Johan Rheborg m.fl. turnerade runt om i sommar-Sverige.

 

Dessutom medverkade Niklas hösten 2017 i nyinspelningen av det anrika SVT-programmet ”Släng Dig i Brunnen”, där hans klipp idag haft över 1 miljon visningar på SVT Humors webb. Niklas är också med och driver stand up-klubb i Göteborg och är en regelbunden gäst på anrika Norra Brunn i Stockholm.

 

Speltid

80 minuter utan paus.

 

Arrangör

CS Nöje

29nov 19:30 Kungsbacka Teater

Kontaktinformation

Kungsbacka Teater
Gymnasiegatan 42

Telefon: 0300-834595

E-post: tourist@kungsbacka.se
Hemsida: www.kungsbackateater.se

Hitta hit

Mer från Kungsbacka Teater

Utbud

Fakta

Boka biljetter hos turistinformationen, 0300-83 45 95 eller på ticketmaster.se