Evenemang

Guidning – Offentlig konst i Borås

En del av: Textile Fashion Center

Följ med på en guidning bland den offentliga konsten i Borås. Under ca 1,5 timma får du uppleva alltifrån små installationer till 9 meter höga skulpturer och 27 meter höga muralmålningar.

Den offentliga konsten i Borås är unik. Stadskärnan fylls av nästan ett hundratal skulpturer, installationer och gigantiska muralmålningar. Verk skapade av internationellt kända konstnärer för Borås Internationella Skulpturbiennal och gatukonstfestivalen No Limit Street Art Borås. Under guidningen får du information om skulpturbiennalen, No Limit Street Art, verken, konstnärerna och en och annan spännande anekdot.

Guidningen utgår från Textile Fashion Center (Skaraborgsvägen 3) och kostar 80 kr/person (barn- och ungdom, under 18 år går med kostnadsfritt men behöver boka biljett).

Guidningen tar cirka 1,5 timma och omfattar en promenad på ca 3,5 km tillsammans med våra guider.

Vi vill ge dig nya perspektiv!

En hel värld av känslor, intryck, färg och form, allt inom gångavstånd i centrum. Nära till en kopp kaffe, en bit mat eller bara en välbehövlig paus för att smälta intrycken. Konst i världsklass och den väntar på dig i staden som galleri. Fler guidningar, museer och gallerier hittar du på boras.com/stadensomgalleri

Kontaktinformation

Borås Tourist Center/Borås TME
Sven Eriksonsplatsen 3

Telefon: 033-357090

Arrangör: Borås TME AB

E-post: tourist@boras.com
Hemsida: https://www.boras.com/sv/

Hitta hit

Prisinformation

Ordinarie 80 kronor. Ungdom under 18 år gratis.

Res med kollektivtrafiken