Evenemang

Länge leve Sven-Ingvars!

En del av: Tjolöholms Slott

Den 22 mars 2017 gick Sven-Erik Magnusson, en av vår tids största musikprofiler och artister, ur tiden. Den karaktäristiska stämman tystnade men han lever ändå i allra högsta grad vidare genom den enorma låtskatt som Sven-Ingvars levererat genom sina 60 år som band.

 

Sverige-turnén kommer att gå under namnet ”Länge leve Sven-Ingvars!” och det blir därmed ett nytt kapitel för bandet som gett Sverige ett soundtrack. Sven-Eriks son Oscar Magnusson tar nu plats vid mikrofonen med väldigt stor respekt och kärlek:

 

"Jag ser det, lite avdramatiserat, som att jag flyttar närmare mitten av scenen och att jag kan göra något fint, relevant och bra av det och samtidigt få säga ett slags 'tack för allt pappa'. Jag kan, vill eller ska inte försöka fylla hans skor, möjligen kärleksfullt följa hans steg. Sven-Ingvars musik kommer alltid vara en del av den svenska folksjälen men den ska också leva vidare och ta plats i rummet för levande musik i framtiden" berättar Oscar.

 

Hits, nya tolkningar och bortglömda skatter, allt stöpt i en vördande form till bandets ledstjärna, Sven-Erik Magnusson.

 

Sven-Ingvars består av

Oscar Magnusson
Klas Anderhell
Stefan Deland
Staffan Ernestam
Olle Nyberg

Åldersgräns 13 år

20jul 18:00 - 23:00 Tjolöholms Slott

Kontaktinformation

Tjolöholms Slott
Tjolöholms Slott
43973 Fjärås
Telefon: 0709-940005

Arrangör: MTLive AB

E-post: tobias@mtlive.se
Hemsida: http://www.tjoloholm.se

Hitta hit

Prisinformation

460

Fakta

Boka biljetter på Kungsbacka Turistbyrå, 0300-83 45 95 eller online