Äta

Fårakullens Gårdsbageri

Fårakullens Gårdsbageri är det lilla personliga glutenfria bageriet.
Rebecca har sedan september 2015 bakat glutenfritt i de helt nya lokalerna i den ombyggda ladugården. Hon har ett bas sortiment av både matbröd och fikabröd, men kommer att prova nya recept fortlöpande. Eftersom det är ett litet företag med begränsade resurser, ring därför i förväg om du har något speciellt önskemål så kan vi tillsammans försöka hitta något som passar.

För bästa service önskar Rebecka att prata med alla personligen.

Öppettider: Onsdag och torsdag 14,00 - 18,00, Fredag 10,00 - 18,00.

Välkomna!

Rebecca Johansson

Kontaktinformation

Fårakullen, AB
Fårakullen Anderstorp
Tibro
Kontaktperson: Rebecka Johansson
Telefon: 070-5488902

E-post: bageriet@farakullen.se

Hitta hit