Evenemang

Rya Åsar Trail Run

Efter två härliga folkfester i skogen så ser vi fram emot den tredje upplagan av Rya Åsar Trail Run, lördagen den 12 oktober 2019.

Förra året sprang 750 löpare vid naturreservatet Rya Åsar. Banan på 11,6 km är identisk med tidigare års lopp, vilket innebär fantastiska vyer, härliga backar, sjöar och spångar. I år har vi 1000 platser till loppet. 

Du behöver inte vara en van traillöpare för att delta, då markering och snitsling kommer vara mycket tydlig hela vägen. Samtidigt bjuder vi på en utmanande bana även för den vane traillöparen! 

Några nyheter för i år är att vi kommer att ha en lagtävling med minst tre löpare i varje lag. Nu har du chansen att få med dina vänner i ett lag och kanske utmana ett annat kompisgäng, företag eller förening. Vid den utmanande Djävulsbacken kommer alla deltagare att få en tid och den dam och herr som är snabbast upp till toppen tar hem backpriset.  Självklart har vi även i år traillöpning för barn 6-13 år, läs mer på sidan om Rya Åsar Kids Trail Run.   

Vi kommer fortsätta att utveckla hela löparupplevelsen och tävlingsområdet där det kommer bjudas på en härlig stämning, musik, DJ, matservering och en sprakande Runners Lounge.

Varmt välkomna till folkfesten i skogen!

12okt 12:30

Kontaktinformation

Borås Tourist Center/Borås TME
Rya åsar

Telefon: 0737-165542
Telefon: 0733-778304

E-post: linus@ryaasartrailrun.se
Hemsida: http://ryaasartrailrun.se/

Hitta hit

Res med kollektivtrafiken