Boende

Lotshotellet, Käringön

Boka

Lotshotellet är ett litet familjärt skärgårdshotell. Inrett i ljus och romantisk stil och är perfekt beläget på Skeppersholme vid Käringöns hamn. Alla våra rum har en njutbar utsikt över hav och bryggor.

Matsalen och det öppna köket är husets hjärta där vi serverar en god frukostbuffé, som är öppen för alla som får plats. Vi erbjuder även crêpes och galetter och vi har fullständiga rättigheter.

Hos oss kan du koppla av och sova i sköna sängar. Vi hoppas att du kan känna dig som hemma fast att du är borta.

Hotellet har fem fina rum och en minisvit:

Signe på entréplanet är handikappvänligt och mycket mysigt. Astrid, på samma våning, har en stor balkong med utsikt in mot hamnen. 

På övervåningen hittar du Aurora - morgonrodnadens gudinna. Här kan du se solen gå upp över havet. Olga är vårt ljusaste rum där du kan titta ner på vår brygga och Greta har balkong med utsikt mot hamnen och solnedgången. Vår minisvit, Elin, har en fantastisk utsikt över hamninloppet.

Vi tycker att vi har västkustens finaste bastu med vidunderlig utsikt över Käringöfjorden och bara ett par steg ner till vår egen brygga där du svalkar dig i det kristallklara vattnet. Vid bryggan har vi även den snabba Lotsbåten som vi använder både till transfer och utflykter. Vår sälsafari (med sälgaranti) kombinerad med besök på Måseskärs fyr (där vi går upp i den gamla Heidenstamfyren) är vår populäraste båtutflykt.


Vi arrangerar mindre konferenser och styrelsemöten. Ring gärna och tala med oss för ett skräddarsytt paket.

Vi har öppet från april till december, men om du vill boka under första kvartalet slår du bara en signal eller skickar oss ett mail så kan vi oftast stå till tjänst.

Välkomna att bo hos oss!

Milla och Klas Wimmerstedt

Kontaktinformation

Skeppersholme 118
Käringön
Kontaktperson: Milla & Klas Wimmerstedt
Telefon: 0304-56090
Telefon: 0702-394100

E-post: stay@lotshotellet.se
Hemsida: www.lotshotellet.se

Hitta hit

Öppettider

April - december

Res med kollektivtrafiken

Vägbeskrivning

Ta färjan till Käringön från Tuvesvik eller boka en transfer med hotellets snabba båt från valfri hamn.