Boende

Bokenäs Hotell & Konferens

I hjärtat av Bohuslän, med utsikt över Koljöfjorden finns en liten by - Bokenäset.

På Bokenäset finns allt du behöver för njutningsfull avslappning. Hit kommer 50.000 både privat och företagsgäster årligen sedan 1993 för att njuta, äta gott och umgås. Här hittar du hotell med SPA & konferensanläggning, restaurang Västersalt och Fröken Esters Skafferi och mycket mer, året om!

Hotell
Naturnära, familjärt och med havet som största tillgång. Här är havet och naturen din närmsta granne och bästa vän. Du bor i en lägenhet som har renoverats så nyss som under vintern 2017 och samtliga lägenheter har terass eller balkong och ingång på markplan. Lägenheterna bjuder på öppna ytor mellan kök och vardagsrum och en fantastisk vy att vakna upp till.

Bokenäset är en unik miljöanläggning med en av Europas främsta kretsloppsanläggningar vilket lockar besökare från hela världen. Anläggningen är Svanenmärkt och helt självförsörjande av vatten.

Konferens
Konferens och möten på Bokenäset går under vår devis möte med havet. Det är så en vistelse på Bokenäset ska vara, redan när man kommer hit möts man av en milsvidd utsikt över Koljöfjorden, även i mötesrummen är havet närvarande och sen kommer man ner till vår fantastiska restaurang för ytterligare ett möte.
 Vårt mål är enkelt: Att er konferens eller ert möte ska överträffa era förväntningar. Vi har konferens- och möteslokaler i ett flertal storlekar – från vår största lokal Taube salen, till mindre grupprum. De bästa idéerna föds inte alltid i möteslokalen. Därför erbjuder vi en mångfald av aktiviteter under konferensen eller mötet. Från äventyr och adrenalinkickar till lugnare teamworkaktiviteter och avkoppling i våra SPA-lokaler.

Mat & Dryck
Restaurang Västersalt serverar en fantastiskt lunch alla dagar. Här kan du även njuta av en härlig bistromeny med en fantastiskt utsikt.
På Bokenäset finns även Fröken Esters Skafferi. Cafét Fröken Esters Skafferi är döpt efter Ole Kruses förälskelse Ester Sahlin. Ole Kruse var en dansk-svensk konstnär som vid sekelskiftet var ett viktigt nav i en krets av unga, bohemiskt lagda konstnärer, författare och skådespelare i Göteborg. På Bokenäset hade Kruse sin kreativa fristad och studio och huserade här fram till han gick bort den 29 november 1948. Här har inredningen drag av nationalromantik och här råder en avslappnad och lätt bohemisk stämning. Kärleken går igen i maten, servicen och de hembakta kakorna.

Spa & Relax
I vår SPA & relaxavdelning hittar du vår bastu med omtalad panoramautsikt, bubbelbad på terassen, pool, gym, avslappningslounge och flytande havsbastu alldeles nere vid bryggan. Vi har också vår mindre bar där det serveras kalla drycker och färsk frukt. Du kan testa ekologisk hudvård från Mette Picaut eller testa vår sköna tvagningsritual Bastukorgen.

Man får heller inte missa den fantastiskt natursköna omgivningen här på Bokenäset. Promenadslingor, utsiktsplatser och möjlighet till utflykt med båt & kajak.

Kontaktinformation

Bokenäset Hotell & Konferens
Bjällansås 320
Uddevalla
Telefon: 0522-604400

Arrangör: Bokenäs Hotell & Konferens

E-post: kontakt@bokenaset.com
Hemsida: http://www.bokenaset.com/

Hitta hit