Boende

Anfasteröd Gårdsvik på Lyckorna i Ljungskile

Mitt i Bohuslän, på en skogsklädd sluttning med innerskärgården framför sig hittar du vår unika semesteranläggning. Det är just kombinationen av skogen och havet som gör platsen så fantastisk. Här kan du ströva i skog och mark, bada från vår brygga eller ta en tur på havet i båt eller kajak. Testa makrillfisket, krabbfisket eller bege dig på jakt efter en egen strand bland innerskärgårdens öar. Värm dig i vår flytande bastu och avsluta dagen med att njuta av solnedgången över viken från vår uteservering. Önskar du spela golf ligger Lyckorna golfklubb ett stenkast bort.

Boende

Vi erbjuder boende i stugor med fantastiskt havsutsikt. Lakan, städning och frukost ingår i priset, precis som på hotell fast lite bättre, för i din stuga får du dessutom ett fullt utrustat kök med diskmaskin och egen uteplats med grill. Flera av våra boenden är historiska byggnader som renoverats med varsam hand. Vill du testa en bekvämare form av tältning kan du bo i ett av våra "lyxtält" med riktiga sängar, värme, badrum, kök och en mysig altan. Vi erbjuder även unika säsongsplatser i sluttningen mot havet, för den som önskar ta med sig sitt eget semesterhem.

Sommarcaféet

Är du hungrig står vår servering redo från frukost till middag. Önskar du ytterligare smakupplevelser finns de välrenommerade restaurangerna Villa Sjötorp och Musselbaren på gångavstånd.

Bokning

Kontakta oss via mail eller telefon för att boka boende och aktiviteter

Kontaktinformation

Ljungs Åker 112
Ljungskile
Telefon: 070-8707270

Arrangör: Anfasteröd Gårdsvik på Lyckorna i Ljungskile

E-post: info@anfasterod.se
Hemsida: https://anfasterod.se/

Hitta hit

Öppettider

Öppet 13/4-15/10 2017
Öppet fullservice 21/6-15/8 2017 08:00-18:00

Prisinformation

Pris per dygn (inklusive lakan, städ och frukost) är från 1099 SEK/dygn under lågsäsong och från 1299 SEK/dygn under högsäsong.

Priset gäller max 2 vuxna + 2 barn Högsäsong varar från midsommar till 15 augusti.

Fakta

 

Läge

Anläggningens placering, nästan mitt i Bohuslän, och närheten till E6 gör att det går lätt att ta sig till de flesta av Bohusläns sevärdheter. Med bil når du Smögen på 55 min, Nordens Ark på 40 min, Skärhamn på 45 min. Till Göteborg tar du dig på 50 min med tåg, buss eller bil.

 

Mer om våra boenden

Våra lyxtält är helt nya och står placerade ett i en bokskog och ett på en bergsknalle med have mitt framför. Tälten har riktigta sängar, golv, värme, kök, badrum och sovloft. När du anländer är de bäddade, frukosten ingår i priset och när du åker sköter vi städningen.

Våra gårdsstugor Grindstugan och Sjöstugan, är från 1800-talet och var bostäder åt gårdens trädgårdsmästare och smed. Vi har renoverat dem med dagens bekvämligheter men i historisk anda. Grindstugan har två lägenheter och är perfekt för golffantasten, då den ligger 50 från första tee på Lyckorna Golfklubb. Sjöstugan å andra sidan ligger avsides på en strandäng ett stenkast från vattenbrynet.

Våra badstugor är nyrenoverade i gedigen kurortsanda och ligger 50 meter från strandkanten med härlig utsikt över viken. Stugorna har ett sovrum med dubbelsäng, ett kombinerat kök/vardagsrum samt badrum. Ytterligare 2 sovplatser finns på sovloftet eller i bäddsoffa i vardagsrummet, beroende på viken stugtyp ni väljer.

Vi har 200 säsongsplatser. Anläggningens läge i en sluttning mot havet göra att ingen säsongsplats är den andra lik, då tomterna ligger utspridda på bergsplatåer ofta med underbar havsutsikt.

 

Faciliteter

 • Restaurang
 • Lunch
 • Affär
 • Bastu
 • Boule
 • Båtuthyrning
 • Kafé
 • Fritidsfiske
 • Golf
 • Kiosk
 • Frukostservering
 • Vandringsled
 • Badplats