Se och göra

VANDRA

En del av: Upplevelsebolaget
Boka
Vandring i Bohuslän är en underskattad aktivitet. Det är fint. Riktigt fint. Bohusläns vandringleder är omväxlande och vackra.

Det finns kustnära vandringar där det salta, blåskimrande vattnet aldrig är långt borta, och det finns inlandsvandringar i lummiga skogar, längs glittrande sjöar och över gungande myrmarker. Bohuslän har massor av hemligheter som väntar på att du upptäcker dem.

Vi har märkt ett ökat intresse för vandring som ett sätt att upptäcka Bohuslän, och det som kan få människor att upptäcka skönhet, stillhet och fantastiska naturupplevelser vill vi vara en del av. Det har alltid varit vår idé. Först ut är en självguidad vandring längs kustleden, från Gustafsberg till Ljungskile.

 

Kontaktinformation

Gustafsberg 320
451 91 Uddevalla
Kontaktperson: Joakim Hermanson
Telefon: 0522-13100
Telefon: 0705-131085
Bokning: 0705-131085

E-post: info@upplevelsebolaget.com
Hemsida: www.upplevelsebolaget.com

Hitta hit

Öppettider

DATUM 2017
Du kan starta din vandring vilken dag som helst mellan första maj och sista september.

TID & PLATS
Du startar din vandring från UpplevelseLadan på Gustafsberg. Kl. 09.00 har vi en genomgång av utrustning och den led du valt.

Mer från Upplevelsebolaget

Utbud

Res med kollektivtrafiken

Ta bussen till hållplats Bodele och promenera 5 minuter till UpplevelseLadan.

Vägbeskrivning

Upplevelsebolaget finns i UpplevelseLadan på Gustafsberg, 4 km söder om Uddevalla centrum. Är du i Uddevalla centrum kan du promenera den vackra strandpromenaden, ta bussen till hållplats Bodele, eller ta båten till Gustafsbergs brygga, 200 meter från oss.