Boende

Nössemarks stug- och lägenhetsuthyrning

Lägenheten vid Nössemarks camping-café-gästhamn

Den ligger på våningen över cafét med en härlig balkong och utsikt över Stora Le. Det finns 5 bäddar, en dubbelsäng samt tre enkelsängar fördelade på två rum. I köket finns det kyl, spis, kaffe/ vattenkokare samt det som behövs i husgeråd. Vatten och avlopp finns inte indraget men en vattenkran finns precis vid ytterdörren och duschar/toaletter/tvättstuga på campingens område att använda. Det finns TV med baskanaler. Ingång till lägenheten från Caféts altan. Lanthandel finns inom 100 m. Pris 2500 kr/vecka eller 500 kr/dygn.

Stugan lilla "Varpet"

Liten stuga som ligger ca 300 m från campingen & cafét på ett berg med utsikt över Stora Le och bredvid Almas stuga. Båda stugorna delar på ett utedass samt en vattenkran mellan stugorna för att hämta vatten. "Varpet" har en dubbelsäng samt en bäddsoffa för två. Det finns en liten spis med två plattor och en ugn, vattenkokare, kaffepress samt de husgeråd som behövs. Trädgårdsmöbler och grill. Duschar/toaletter/tvättstuga finns på campingen att använda. Lanthandel finns inom 200 m från stugan. Pris 1800 kr/vecka eller 300 kr/dygn.

Almas stuga

Denna gamla torparstuga från slutet av 1800-talet ligger bredvid stugan "Varpet" och på ett berg med utsikt över sjön. Det är ca 300 m från campingen & Cafét. Stugorna delar på ett utedass samt vattenkran mellan husen. Stugan har en dubbelsäng ca 140 cm bred i ett litet sovrum samt en enkelsäng i stora rummet/köket. Det finns en kyl, mindre spis med två kokplattor och husgeråd för matlagning. Det finns trädgårdsmöbler och grill. Duschar/toaletter/tvättstuga finns på campingen att använda. Lanthandel finns inom 200 m från stugan. Pris 1800 kr/vecka eller 300 kr/dygn

På campingen finns restaurang/café med rättigheter och under sommaren anordnas musik, quiz och buffé kvällar. Se vad som händer på Facebook.com / Nössemarks café.

Det finns en idrottsplats ca 10 min promenad från stugorna och där finns en fotbollsplan, tennisbana, boulebana och lekplats. Tredje helgen i juli anordnas Hantverksdagar med marknad på Nössemarksgården.

Mer info och bilder på www.nossemarkscamping.blogspot.com

För frågor och bokning tel.0706 960892 el 0705 221793

Kontaktinformation

Nössemarks-strand 640

Telefon: 0534-30014
Telefon: 070-6960892
Bokning: 070-6960892

E-post: maria_ingeborg@hotmail.com
Hemsida: http://nossemarkscamping.bl...

Hitta hit

Res med kollektivtrafiken

Hållplats vid lanthandeln bredvid campingen, Den går regelbundet när skolan är igång annars mycket begränsat under sommaren

Vägbeskrivning

Nössemark ligger 3 mil norr om Ed, 3 mil väster om Bengtsfors och 3 mil öster om Halden

Faciliteter

 • Bar
 • Affär
 • Boule
 • Kafé
 • Gästhamn
 • Kokmöjligheter
 • Kylskåp
 • Restaurang med fullständiga rättigheter
 • Tennis
 • Torrtoa
 • Badplats