Boende

Hyr stuga på Påarps Gård, nära Fegens naturreservat

Mitt ute i skogen hittar du Påarps Gård. Vi befinner oss i Västsveriges sydligaste inland nära Fegens naturreservat .

Här finns en mängd med sjöar- upp till 90 stycken inom 20 minuters räckhåll. Vi ligger i Svenljunga kommun som i sin tur erbjuder upp till 300 sjöar. Påarp är ett ställe för naturälskaren och fiskeälskaren. 

Du bestämmer, vi fixar!

På Påarps Gårds marker har vi fem mysiga, moderna stugor runtom i skogen och vid sjöarna. Varje stuga har 4–6 bäddar och de är utrustade med toalett, dusch, kök och tv. Här kan ni bo med självhushåll, naturskönt och vackert i skogsbrynet eller vid sjön. Önskar ni däremot lite extra lyx finns det möjlighet till frukostbuffé på gårdens hotell, eller varför inte välja en kväll att ta en kort promenad ch äta en god middag på vår restaurang. Ni har alla möjligheter att själva bestämma hur mycket service ni önskar!

Hållbarhet

Påarps Gård jobbar ständigt med hållbar utveckling och använder jordvärme, vindkraft och elbilar. Se vår artikel och film på EON:s hemsida

Omgivningar

Cykelleden Ätradalsleden kan ta dig hit på cykel om du kommer från Falkenberg eller från Falköping (via Ulricehamn, Tranemo och Svenljunga). Vi har cyklar för dig som önskar att hyra. Vi har rundslingor som Bondemilen på 10 km eller andra kortare turer för dig som bara vill promenera i vår natur. De flesta cykelturer går på lågtrafikerad grusväg. I närheten ligger även Kindaholms Pilgrimsled, en tur på 40 km där du kan stöta på Medeltidens vingslag. Lång tid tillbaka mötte Svensken Dansken och i nära anslutning, vid Kindahus, finns märken kvar från Medeltiden. För dig som är intresserad av bra cykelturen finns även Kindaholmsturen på 47 km.

Vi erbjuder dessutom konferens, aktiviteter, camping och hotell

Vår anläggning passar både barn som vuxen. Här finns konferenslokaler med utrustning och tillgång till Wifi. Här kan du lätt avbryta dina möten med en frisk nypa luft.På gården finns det ett brett utbud av aktiviteter vi erbjuder exempelvis femkamp, fiske och kanotuthyrning och andra trevliga evenemang för till exemepel svensexan eller möhippan.

Kontaktinformation


512 95 Håcksvik
Telefon: 0325-53011

E-post: info@paarpsgard.se