Boende

Naturcamping, Påarps Gård

Mitt ute i skogen hittar du Påarps Gård. Vi befinner oss i Västsveriges sydligaste inland nära Fegens naturreservat .

Här finns en mängd med sjöar- upp till 90 stycken inom 20 minuters räckhåll. Vi ligger i Svenljunga kommun som i sin tur erbjuder upp till 300 sjöar. Påarp är ett ställe för naturälskaren och fiskeälskaren. Här erbjuder vi guidade fisketurer för den som vill testa på att fiska Aborre eller Gös. Varför inte testa på att fiska på egen hand?

Naturcamping med guldkant

I närheten av vår egen gårdssjö finns en liten naturcamping där det finns ellutag för husvagnen. Här har du gångavstånd till vår härliga restaurang där du kan avnjuta hemlagad mat på ekologiska och närodlade råvaroror. Här kan du också ta ett glas vin på terassen som serveras från vår gårdspub som har fullständiga rättigheter.

Hållbarhet

Påarps Gård jobbar ständigt med hållbar utveckling och använder jordvärme, vindkraft och elbilar. Se vår artikel och film på EON:s hemsida

Sover du hellre i en säng?

Men då fixar vi det! Välj om du vill checka in på vårt gårdshotell eller om du föredrar en utav våra mysiga stugor.

Omgivningar

Cykelleden Ätradalsleden kan ta dig hit på cykel om du kommer från Falkenberg eller från Falköping (via Ulricehamn, Tranemo och Svenljunga). Vi har cyklar för dig som önskar att hyra. Vi har rundslingor som Bondemilen på 10 km eller andra kortare turer för dig som bara vill promenera i vår natur. De flesta cykelturer går på lågtrafikerad grusväg. I närheten ligger även Kindaholms Pilgrimsled, en tur på 40 km där du kan stöta på Medeltidens vingslag. Lång tid tillbaka mötte Svensken Dansken och i nära anslutning, vid Kindahus, finns märken kvar från Medeltiden. För dig som är intresserad av bra cykelturen finns även Kindaholmsturen på 47 km.

Kontaktinformation


512 95 Håcksvik
Telefon: 0325-53011

E-post: info@paarpsgard.se