Se och göra

PADDLA

En del av: Upplevelsebolaget
Boka
Lite småkaxigt, men på fullt allvar, påstår vi att i Bohuslän hittar man Sveriges vackraste kajakpaddling. Salt vatten, slätslipade granithällar och små mysiga fiskesamhällen. Eller skogsklädda öar och trånga passager i inomskärs skyddade vikar. Det är varierat och inte så lite magiskt.

I Bohuslän trivs livet. Det finns femton gånger så mycket marint liv i det salta västerhavet, som i Östersjön. Och där livet trivs, där paddlar vi. I mer än 20 år nu har vi guidat entusiastiska paddlare bland Bohusläns öar, så vi vet var smultronställena finns.

Guidade turer

Vi har alltid gillat att guida paddlare till de vackraste vattnen längs kusten. Vi gör turer av varierande längd, grad av utmaning och bekvämlighet. Vi gör dagsturer eller flerdagsturer, med boende i tält eller inomhus i mjuka sängar. Vi tycker att det finns olika sätt att njuta av en kajaktur.

Kurser

Ju mer du lär dig desto roligare får du på vattnet. Och desto säkrare känner du dig. Vi erbjuder kajakutbildningar på olika nivåer. Oavsett om du aldrig provat eller paddlat många år är vi säkra på att det finns mer att lära, och att vi kan ge dig nya kunskaper.

KajakCamp

Tillbringa sköna paddeldagar i Bohuslän, ett verkligt kajakparadis. I de olika KajakCamp-paketen ingår kurser, turer och charmig logi vid vattnet på Gustafsberg, Sveriges äldsta badort. 

Självguidade turer

På en självguidad tur får du klara dig utan guide. Det hörs, eller hur? Men du får all utrustning, en rejäl genomgång, ett bra informationspaket och hämtning när du paddlat färdigt. Superbra, om du frågar oss. Du väljer själv om du vill sova inomhus eller i tält.

Uthyrning

Du kan naturligtvis hyra kajak av oss. Paddla direkt från vår uthyrning på Gustafsberg, eller lägg kajaken på biltaket och paddla var du vill. Vi har både singel och dubbelkajaker av hög kvalitet. 

Boka

Mer information om våra guidade turer, kurser, KajakCamp samt våra olika möjligheter för hyra och självguidade turer hittar du nedan under Paket/Erbjudanden.

Kontaktinformation

Gustafsberg 320
451 91 Uddevalla
Kontaktperson: Joakim Hermanson
Telefon: 0522-13100
Telefon: 0705-131085
Bokning: 0705-131085

E-post: info@upplevelsebolaget.com
Hemsida: www.upplevelsebolaget.com

Hitta hit

Öppettider

UpplevelseLadan på Gustafsberg med kajakcenter och butik har öppet dagligen mellan 1 maj och 30 september.

Övriga tider och för gruppbokningar har vi öppet hela året efter överenskommelse.

Mer från Upplevelsebolaget

Utbud

Res med kollektivtrafiken

Ta bussen till hållplats Bodele och promenera 5 minuter till UpplevelseLadan.

Vägbeskrivning

Upplevelsebolaget finns i UpplevelseLadan på Gustafsberg, 4 km söder om Uddevalla centrum. Är du i Uddevalla centrum kan du promenera den vackra strandpromenaden, ta bussen till hållplats Bodele, eller ta båten till Gustafsbergs brygga, 200 meter från oss.