Resa

BohusCharter

Boka

Vi har en värdegrund i att kombinera båtuthyrning och möten, delta i stora event och möten som Volvo Ocean Race i Göteborg till mindre företagsmöten med ledningsgrupper, styrelser eller kundmöten med ett utbud av båtar som är relativt brett. Och skulle du önska en aktivitet kopplad till din aktivitet, som vi inte har med i vår lista säg till oss så ordnar vi det med. 

Att vara på sjön eller nära havet har myntats att det inte finns något dåligt väder, bara dåliga kläder. Det är förvisso sant och i alla våra utomhusaktiviteter ingår flytväst där det behövs. Med det sagt, det är aldrig fel med lite oömmare kläder när man beger sig ut. 

Välj konferens-paket längs Bohuslän och Västkusten, konferera längs vår soliga och vackra kust, en tur till Väderöarna eller segling Skagen – GOT tor. möjligheterna är många.

Vi erbjuder kryssningar kväll, dagar eller weekend via våra Superyachts på Västkusten och i Göteborg med Princess 23M Princess 48, Sunseeker 62 , Princess 58 samt ngn av våra tillgängliga motoryachts i 60-fots och 50-fots klassen. 

Du kan boka cruising i motorbåt eller segelbåt för avslappnade eller aktiva möten, vackra vyer vid havet med gott att äta och något att dricka till. 

Bohuscharters unika kundfördelar är Trygghet i högsta kreditvärdighet, professionella medarbetare, kvalitetssäkrade rutiner för din båtsäkerhet, glada båtägare och charterkunder. Ackrediterat Sweboat-företag.

Kontaktinformation

Strandvägen 3
459 30 LJUNGSKILE
Telefon: 031-210200
Bokning: 031-210200

E-post: info@bohuscharter.com
Hemsida: www.bohuscharter.com

Faciliteter

  • Båtuthyrning
  • Konferensmöjligheter
  • Onlinebokning