Se och göra

Dalsland Fishing

Jag heter Tommy Nerstrand och driver Dalsland Fishing. Min specialitet är laxtrolling på Vänern men jag erbjuder även annat fiske t.ex. gädda, öring och abborre i Dalslands vackra sjöar. 

Laxtrolling på Vänern

För dig som gillar; Vackra silverblanka laxar och öringar, häftiga fighter på spöt, storslagna vyer och oftast ett spännande och spektakulärt fiske! 

Trolling på sjöarna i Dalsland och Värmland

Mycket påminner om Vänern men den stora skillnaden är att vi fiskar på mindre sjöar än Vänern. Dock inga små sjöar! Stora gäddor och öringar som bjuder på vilda fighter! 

Fiske med flytring i privat sjö efter regnbågsöring

En liten väderskyddad skogssjö som bjuder på överraskningar! Stora regnbågsöringar ger bra fighter på spöt. Kortare fiskedag, perfekt för större grupper. Vadarstövlar och simfötter brukar locka till härliga skratt!

Familjefiske

Kort fisketur på ca 3 timmar! Enkelt fiske och kort transport ut till fiskeplatserna. Kan vara en kul start för att barnen ska börja fiska. Vi siktar in oss på abborre och gädda! 

Fiskekurs för tjejer

Ta med tjejgänget och åk till Dalsland på fiskekurs! Trevligt umgänge, grundkurs i spinnfiske blandat med lite motion mellan fiskepassen. Måste upplevas! 

Fiskepaket

Enkelt och bekvämt! Vi syr ihop paketen efter ert önskemål. 

Läs mer om dessa förslag på vår hemsida, www.dalslandfishing.com!

Kontaktinformation

Dalsland Fishing
N. Grean Ekeudde
666 91 Bengtsfors
Kontaktperson: Tommy Nerstrand
Telefon: 0531-10018
Telefon: 070-8807222

E-post: info@dalslandfishing.com
Hemsida: http://www.dalslandfishing.com

Fakta

Mitt mål och motto:
”Att göra varje fiskedag till bästa möjliga upplevelse för mina gäster”

Något som kan jag kan stå för. När jag åker hem efter en fiskedag så vill jag känna mig nöjd. Det gör jag om mina fiskegäster fått ut maximalt av fiskedagen. Att vi haft ett kul fiske i kombination med spänning och glada skratt ombord! Då är jag nöjd.

Tionde året som fiskeguide på heltid! Tio år som heltidsfiskeguide och fyra år innan dess på halvtid gör att jag känner våra vatten väl.

Specialitet: Trolling med betesfisk

Full skepparbehörighet och nödvändiga försäkringar:

Fartygsbefäl Klass 8 Inre Fart
Högfartsutbildning ”Snabba Fartyg”
VHF-certifikat
Godkänt läkarintyg för sjöfolk
Anpassade försäkringar för verksamheten hos Atlantica Moderna Försäkringar