Boende

Konferens på Påarps Gård

En del av: Påarps Gård Gårdshotell
I Västsveriges inland i Svenljunga, 90 min från Gothenburg Airport, Jönköping och Halmstad ligger Påarps Gård. Här konfererar Ni mitt i naturen bland nästintill hundratals sjöar.


Modernt gårdshotell möter er mitt i skogen!
Här erbjuds du konferens med full service och möjligeheter till aktiviteter.

Konferens möjligheter

Vi skräddarsyr er konferens. Behöver ni ha konferens i lugn och ro med god service, bra utrustning och Wifi? Boka en heldag eller två i vår  konferenssal i ladan.

Vi har plats för 5 till 100 personer och grupprum går att ordna. På Påarps Gård kan ni doppa tårna i vattnet samtidigt som ni insuper frisk luft och ny kunskap från en föreläsare under ekarna. Eller varför inte kombinera konferensen med en utomhusaktivitet? Det är ett perfekt sätt att trimma ihop ett team eller att komma igång efter semesteruppehållet. Vi har många års erfarenhet av att arrangera konferenser och skräddarsyr efter era tankar och ideér. 

Hållbarhet

Vi på Påarps Gård tycker miljön är viktig och vi jobbar hållbart med jordvärme, vindkraft och elbilar vilket du gärna kan läsa mer om HÄR

Gårdshotellet

De ljusa och moderna rummen på Gårdshotellet har god standard med sittmöbler och en minibar. Alla rum har också utsikt över trädgården och sjön som ligger nedanför. Fri tillgång till wi-fi. Alla rum har en liten uteplats där man kan sitta och njuta i solnedgången. Påarp restaurang som serverar lunch och middag med traditionella svenskt mat som lagas från grunden. Vi jobbar med närproducerade råvaror och vi använder gärna kött med lokal anknytning. Maten kan avnjutas med god utsikt över sjön som ligger nedanför hotellet och restaurangen. Vi har fullständiga rättigheter.

Omgivningar

Runt omkring hotellet finns det flera cykel- och vandringleder som gör att rörelse och frisk luft blir en naturlig tillgång på konferensen. Vi har cyklar för dig som önskar att hyra. Vi har rundslingor som Bondemilen på 10 km eller andra kortare turer för dig som bara vill promenera i vår natur. 

Kontaktinformation

Påarpsgård

Telefon: 0325-53011
Telefon: 0706-653011
Bokning: 0325-53011

E-post: info@paarpsgard.se
Hemsida: www.paarpsgard.se

Hitta hit

Öppettider

Öppet året runt

Mer från Påarps Gård Gårdshotell

Utbud

Vägbeskrivning

GPS -Koordinater X 6354012 Y1343211. Kör mot Håcksvik, därifrån skyltat. Om du kommer från Tranemo och Gislaved kör mot Skyarp och sedan ner till vänster. Från Falkenberg tar det ca 1h och 15 minuter kör via Ullared, Mjöbäck, Östra Frölunda och Håcksvik sedan skyltat. Från Göteborg tar det 1h och 40 minuter. Kör till Borås och ta av mot Svenljunga RV 27. Kör mot Håcksvik, sedan skyltat.