Äta

Harald's Restaurang, Hönö - Göteborgs skärgård

På Harald's finns dagens lunch, möjlighet att fira av en afterwork, eller ta en öl med polarna, Ett spontanstopp på promenaden. Kolla Champion League och premier league-matcher i vår sports bar, smaka ett gott vin,  testa avsmakningsmenyn. 


Vi har försökt skapa en restuarang som passar in med de andra restaurangerna för att bjuda på ett komplement härute på Hönö. Att finnas tillsammans med gymmet och bowlingen i Hönö Sport Center gör att vi kan hitta på lite fler aktiviteter.
Det finns lite av varje att göra här på Harald's!

Att vi är Cape Crow Yacht Clubs officiella matleverantör och resturang är naturligtvis självklart.
Att havet och segling finns i våra hjärtan är lika självklart som att det ska finnas raggmunk och fläsk, hamburgare, pommes frites och en hummersoppa, steak med bea.

Lika självklart ska du kunna komma ner för att smaka av världen, rätt vad det är så ska vi ha lite gästspel med en Singaporeansk Chicken Curry, en Brasiliansk Barbeque, en afton med frågelekar, ett band, en whiskeyprovning, en vinprovning, en föreläsning.

Att vi ska kunna leverera mat, upplevelser och nöje i en schysst och trevlig miljö med underbar service är vårt motto. Att du är det viktigaste vi har vill vi vara tydliga med. "


Citat
"Som ett verktyg i att göra fler affärer, inte behöva åka in till stan, få trivas hemma på ön så fyller Harald's en viktig funktion för Aston Harald i att vara tidseffektivt och vara en del av vår affärside och strategi med att investera lokalt. Det känns skönt att få vara hemma ner i en så trevlig miljö som andas kvalitet och aktivitet. Att Harald's blir en förlängd arm av våra seglings-projekt och vår fabrik i Östra Hamnen känns kul också" CEO, Håkan Svensson

Välkomna!

Kontaktinformation

Haralds Restaurang
Östra hamnen 1
Hönö
Kontaktperson: Henrik Forslund
Telefon: 031-962121

E-post: info@haraldsrestaurang.se
Hemsida: www.haraldsrestaurang.se

Hitta hit

Öppettider

Lunch:
Mån-Fred 11:00-14:00

A la carte och sportbar:
Ons-tors 17:00-23:00
Fred 17:00-23:00
Lördag 12:00-23:00
Söndag 12:00-20:00

Mer från Harald's Restaurang, Hönö - Göteborgs skärgård

Utbud

Res med kollektivtrafiken

Vägbeskrivning

Bil
Har du bil åker du från E6 i centrala Göteborg, väg 155 mot Torslanda (skyltar mot Öckerö hela vägen) och färjeläget på Lilla Varholmen. Välj filen mot Öckerö-färjan. Färjan lägger till på Hönö.
Du kör rakt fram ca 800 m. I rondellen tar Du vänster mot Hönö/ (Fotö).

Buss
Röd express från Centralstationen till Lilla Varholmen
Buss 24 från Hjalmar Brantingsplatsen till Lilla Varholmen.
Buss 290 eller 291 från Nils Ericsson terminalen till Hönö Pinans färjeläge, Öckerö eller vidare på öarna. Direktbuss 291 går från Nils Ericson-terminalen i Göteborg och hela vägen till Hönö Klåva. Mer information och tidtabeller finns på www.vasttrafik.se.