Paket/Erbjudande

Aktiva konferenser på VANN Spa Hotell & Konferens, Lysekil

En del av: VANN Spa Hotell & Konferens, Lysekil
Boka

VANN Spa Hotell och Konferens ligger strategiskt placerat för såväl en aktiv konferens eller en lugn spa konferens i det vackra Bohuslän på den svenska västkusten.

EFFEKTIVA KONFERENSER OCH ANDRA GODA MÖTEN

Konferenser är viktiga investeringar i människor och företag. Effektiva konferenser kombinerar bra jobbtid och goda gemensamma upplevelser. VANN Spa Hotell och Konferens ligger strategiskt placerat för såväl en aktiv konferens eller en lugn spakonferens med hela det sköna Bohuslän som dekor.

VANN Spa Hotell och Konferens är vana värdar för möten i alla format. Från stora konferenser till minimässor. VANNs värdskap garanterar att du får full valuta för dina investeringar.

_____________________________________________________


För våra konferensgäster har vi många populära aktiviteter, och paket kan skräddarsys efter önskemål.

Utöver olika former av SPA-behandlingar, hoppas vi att vår fantastiska miljö ska inspirera dig till aktiv vila. Privat- eller konferensgäst – här hittar du en spännande aktiviteter för både kropp & själ.


Vi har ett brett utbud med aktiviteter på land, i vattnet, träning och aktiviteter för den som gillar en gastronomisk upplevelse. Njut av en fantastisk utsikt från vårt utomhusgym, gå en promenad i vårt motionsspår, eller börja dagen med ett Yogapass på bryggan när vädret tillåter. SUP-paddling, kajak, klättring och annat finns också på aktivitetsmenyn.

_____________________________________________________

LÄS MER | Gilla oss på Facebook
Kontakta oss på: 0523 - 442 00

Se vår lokalöversikt här

Kontaktinformation

VANN Spa Hotell Konferens
Lingatan
454 80 BRASTAD
Telefon: 0523-44200
Bokning: 0523-44200

E-post: info@vann.se
Hemsida: http://www.vann.se

Öppettider

VANN Spa Hotell Konferens har öppet alla dagar hela året!

Prisinformation

Dagkonferenspaket fr. 495 SEK ex moms

Helpensionspaket fr. 1295 SEK ex moms

Fakta

När det är dags för en välbehövlig bensträckare står kaffe och fruktbuffé framdukad, och är det något som behövs är det bara att kontakta VANNs konferenscenter. Våra konferensvärdinnor fixar allt möjligt, från namnbrickor till bokning av restaurang och aktiviteter. Och med lite tid på sig kan vi fixa även det omöjliga.

Vägbeskrivning

VANN ligger 23 km nordost om Lysekil. Från Göteborg är det ca 110 km och drygt en timmas bilfärd. Du som kommer med bil på E6:an sväng av mot Lysekil, Smögen länsväg 162 ca 10 km norr om Munkedal. Tag vänster efter ca 4 km, avfart mot Vann Spa Hotell Konferens.