Se och göra

Konferens på Naturum Vänerskärgården - Victoriahuset

På Kållandsö 2,5 mil från Lidköping ligger Naturum Vänerskärgården – Victoriahuset, beläget mitt i Vänerns unika natur- och kulturmiljö. Stolta över att kunna erbjuda möjlighet till konferenser och möten i en kulturhistorisk miljö, året om. Arbeta i en rofylld och inspirerande miljö där Vänerskärgården är som allra vackrast. Vi arrangerar såväl dagkonferenser som konferenser med övernattning.

För företag, föreningar och liknande finns möjlighet till konferenser, möten och samkväm. Här finns två konferensrum att använda sig av.

Ett större konferensrum med plats för upp till 70 personer (biosittning), 30 personer (skolsittning), 24 (hästskosittning).
Utrustning: wifi, ljudanläggning, hörslinga, projektor, whiteboard, blädderblock, overhead finns att tillgå.

Ett mindre konferensrum för ca 9 personer (skolsittning).
Utrustning: wifi, projektor, whiteboard, blädderblock, overhead finns att tillgå.

Här njuter du av tystnaden. Det enda som hörs är vindens sus i trädkronorna och Vänerns vågor som kluckar mot klipporna. Har du tur simmar bävern förbi utanför fönstret. Miljön vid naturum Vänerskärgården – Victoriahuset är som gjord för möten – och ger lite perspektiv på tillvaron.

För ytterligare information: http://www.lackoslott.se/naturum-konferens.aspx

Kontaktinformation

Läckö slott
53199 Lidköping
Telefon: 0510-484660

E-post: info@lackoslott.se
Hemsida: www.lackoslott.se

Hitta hit

Prisinformation

Kontakta naturums reception tel 0510 - 48 46 60 för prisuppgift och offert.

Res med kollektivtrafiken

Fakta

Välkomstfika, lunch, middag eller kaffestund – allt kan vi ordna så att konferens- och mötesgäster får den bästa service och den godaste måltiden.

Katrin Ljungblom och Stefan Söderholm på restaurang Hvita Hjorten möter dig med personlig service, värme och stor kunskap.

I samband med konferenser kan vi erbjuda en rad aktiviteter, såsom guidade turer på slottet, kajakpaddling, båtexpeditioner, fågelguidningar, vin- eller ölprovning, matlagning, golf vid närbelägna Läckö Golfklubb med mera.

På övervåningen i finns 15 hotellrum med egen dusch/WC. Rummen är tysta och rogivande, alla med naturlig inredning, sköna sängar och vackra utsikter över skog, slott eller Vänerskärgården.