Se och göra

Vänersborg Taekwondo Yoksa

Välkommen till Vänersborgs Taekwondoklubb i Vänersborg.
Hos oss utövas från motionsnivå till elitnivå för så väl vuxna som barn. Vi hälsar dig varmt välkommen till vår gemenskap.

Hos oss på Yoksa försöker vi lägga upp träningen efter individens förutsättningar. Man behöver inga förkunskaper och det spelar ingen roll om du är stel, vig, gammal, ung, stark eller svag. Träning ger färdighet, "varje resa börjar med ett steg"!

Vi bedriver träning för alla från 4 år och uppåt. Taekwondo är en bred träningsform. Motion, självförsvar, kamp, mönster och gemenskap. Hos oss finns något för alla.

Vi har också en tävlingsverksamhet i Yoksa Taekwondo. Tävla är helt frivilligt i vår klubb. Klubben åker på tävlingar både i Sverige samt utomlands och har gjort detta med stor framgång under dom senaste åren.

 Välkommen att kontakta oss om du är nyfiken att prova på. 

Kontaktinformation

Herman kreftingsgata 5
462 56 Vänersborg
Kontaktperson: Magnus Schönemann
Telefon: 0735-348814

E-post: roger@yoksa.se
Hemsida: www.yoksa.se

Hitta hit

Res med kollektivtrafiken

Fakta

Taekwondo betyder fotens och handens väg, och vi tror att genom att lära oss hur våra fötter, händer och kroppar fungerar, så kan vi bättre förstå oss själva och andra människor. Därför menar vi att vår träning gör oss bättre rustade att välja vägar som leder till de goda föresatser som vi uttrycker bl.a. i elevens ed.

Att Taekwondoträning handlar om förståelse av mig själv och mina medmänniskor gör att det blir självklart att gå in i Dojangen med ett lyssnande sinnelag och en ödmjuk inställning. Taekwondo skiljer sig från många andra idrotter just genom att vi är medvetna om att vår träning inte bara påverkar vår fysiska förmåga utan hela vår varelse och våra vägval i livet.