Se och göra

Ulkeröds Gård

Ulkeröds Gård är belägen i norra delen av Munkedals kommun. Genom åren har markerna utökats och gården har varsamts renoverats och byggts till. Bland mycket annat finns anlagts en av landets mest utmanande banor för lerduveskytte. Idag är Ulkeröd en idealisk plats för mindre möten och kurser. Här kan du ta Jägarexamen, skjuta lerduvor, ha fester/bröllop. Gården har lammproduktion och en gårdsbutik.

Är ni en mindre grupp som söker lugn och koncentration så är Ulkeröds Gård en utmärkt plats för er. Här störs ni inte av varken 5-kamper, karaoke eller discodans. Gården passar särskilt bra för styrelsemöten, ledningsgrupper, personlig utveckling, rekreation, umgänge och utbildning.

Vi erbjuder konferenspaket helt utifrån egna önskemål, med eller utan måltider och övernattning, skjutövningar och rundturer på markerna. Här är chansen stor att du möter det vilda, skogen är rik på vilt!

Ulkeröds Gård är en gård med anor från slutet av 1600-talet. Den består av ett tiotal byggnader och sammanlagt närmare 440 hektar mark. Här ryms gårdsbyggnader med loge, ladugårdar, skjutbana, värmestuga, viltvatten, naturstigar, vindskydd och några torp. Vi erbjuder ett flertal mötesrum, både ute och inne. Hos oss bor ni förstklassigt i Ängslyckan. Ett nybyggt hus i gammal stil med tio dubbelrum.

Kontaktinformation

Ulkeröds Gård
Hedekas
Kontaktperson: Niklas Lyrdal
Telefon: 0524-62050
Telefon: 070-2477500
Bokning: 0524-62050

E-post: info@ulkerodsgard.se
Hemsida: http://ulkerodsgard.se

Res med kollektivtrafiken

Vägbeskrivning

Ulkeröds Gård är belägen cirka 7 kilometer nordost om Hedekas. Från Hedekas följ vägen mot Färgelanda, efter cirka 2 kilometer följ skyltar mot Lerdal.

Faciliteter

  • Restaurang
  • Affär
  • Bastu
  • Skogsmark
  • Fritidsfiske
  • Konferensmöjligheter