Paket/Erbjudande

Kräftfiske familjepaket Frömans Brygga

En del av: Frömans Brygga

"Jag vill dra!" ropar barnen i munnen på varandra. Hur många kräftor blir det nu? Fem? Tjugo? Vem vågar ta i dem och hur gör man egentligen för att få kräftan att somna ståendes på huvudet? Välkommen till oss på Frömans Brygga och få svaren på frågorna!

Efter incheckning är det genomgång och ni får "beta på" burarna. Helt enligt tradition är första isläppet klockan 17 och då är det fritt fram att slänga i. Se bara till att hålla kvar ändan på repet!

Medan kräftorna lockas till burarna i dammen passar ni på att håva kräftor i bäcken bredvid. Det är ungefär som att fiska krabbor, man ser kräftan gå på håven och drar upp den. Håvningen brukar vara mycket uppskattad av barnen.

Burarna "vickas" med jämna mellanrum under kvällen. Lägerelden är igång tidigt och när skymningen faller tänder vi marschallerna vilket ger kvällen en magisk stämning. 

Inkvarteringen är i Frömans Brygga som ligger, som namnet antyder, precis vid kräftdammen. När gäspningarna tar över är det bara att klättra uppför trappan och nanna kudden. 

Varmt välkomna till oss på Frömans Brygga!

Jesper och Pia

Kontaktinformation

Frömans Brygga
Skolgatan 4
Trädet
Kontaktperson: Pia Fröman
Telefon: 0766-002950
Bokning: 0766-002950

Arrangör: Jesper och Pia Fröman

E-post: jespers_troll@yahoo.com
Hemsida: http://www.fromansbrygga.se

Hitta hit

Öppettider

Tillgängligt under augusti och september.

Mer från Frömans Brygga

Utbud

Prisinformation

Familjepaket: 695 sek/person (4-8 personer)

All inclusive:1295 sek/person (4-8 personer)

Vägbeskrivning

Från Ulricehamn: Kör 25 km norrut på Rv 46, sväng höger i Trädet mot Solberga, cirka 100 meter utanför Trädetskyltarna -sväng vänster till P Frömans Brygga.

Från Falköping: Kör 25 km söderut på Rv 46, sväng vänster i Trädet mot Solberga, cirka 100 meter utanför Trädetskyltarna -sväng vänster till P Frömans Brygga.

Faciliteter

Dusch
Terrass / Balkong
Kokmöjligheter
Kylskåp
Kök
Mikrougn
Uteplats
WC/Toalett
Vandringsled
Badstrand
Barnmeny
Kaffe/Te
Parkering
Badplats