Se och göra

Minimundus

Välkommen till Minimundus - Det ekologiska företaget

När du besöker Tidaholm - passa på att besöka butiken med det stora ekologiska utbudet för den blivande och nyblivna familjen. I sortimentet hittar du produkter utvalda med omsorg om människan, naturen och miljön. Du hittar graviditets- och amningstillbehör till mamma. Kläder, bärsjalar, lakan, filtar, ekologiska leksaker, tygblöjor mm till baby.

Produkter till hela familjen

Här finns också ett stort utbud av ullkläder och strumpor till hela familjen - till baby, barn, dam och herr. Matlådor, vattenflaskor mm för ekologisk förvaring av mat och dryck till utflykten. 

Andra produkter är härliga ekologiska frottéhanddukar, ekologiska olivtvålar och tvålfat. 

Ekologiskt och naturnära.

Om företaget

Minimundus är ett familjeföretag som startades 1992 av Anita Tilander. Företaget är beläget i Tidaholm, på Linnégatan 12. I gårdshuset finns vårt packrum och vår lagerbutik. Telefon 0502-13992, kontakt(@)minimundus.se.

En hel del produkter i vårt sortiment är av egen produktion.

Du kan också handla i vår webb-butik: www.minimundus.se vi skickar din beställning inom några dagar eller så väljer du att själv hämta den i lagerbutiken i Tidaholm.

Välkommen till Minimundus!


Kombinera besöket

hos Minimundus med ett besök på Barnens Hus och blir du sugen på mat eller fika är det alltid nära till ett av Tidaholms fina mat- eller fikaställen.

Hos Julius Bageri & Kök är det lätt att komma in med barnvagn och det finns skötbord.

Kontaktinformation

Linnégatan 12
TIDAHOLM
Kontaktperson: Anita Tilander
Telefon: 0502-13992

E-post: kontakt@minimundus.se
Hemsida: www.minimundus.se

Hitta hit

Öppettider

Lagerbutiken är normalt öppen:
måndag-tisdag 16.00-18.00
onsdag-fredag 10.00-18.00
lördag 10.00-13.00
Ibland måste vi stänga så om du har en bit att åka är det bra om du kontaktar oss innan du åker för att försäkra dig om att butiken är öppen när du kommer.

Under vecka 27 tom vecka 32 (4 juli tom 13 augusti) är lagerbutiken stängd men vi finns ändå oftast på plats för att packa beställningar så om du kontaktar oss på kontakt@minimundus.se eller tel 050213992 så bestämmer vi en tid då vi håller butiken öppen för dig.

På www.minimundus.se kan du handla dygnet runt.

Res med kollektivtrafiken

Vägbeskrivning

Till Minimundus hittar du lätt. Lagerbutiken finns i gårdshuset på Linnégatan. På andra sidan gatan finns en stor park med Tidaholms finaste lekplats. Parkerar gör du på gatan utanför.

Faciliteter

  • Affär