Äta

Restaurang Hvita Hjorten i naturum Vänerskärgården – Victoriahuset

Restaurang Hvita Hjorten är belägen i det ljusa, öppna markplanet, med servering även på den stora solterrassen utmed vattnet. Härifrån är det en sagolik utsikt över Läckö Slott och Vänern. Restaurangen serverar goda måltider för varje tillfälle, tillagade av grödor från Lilla Slottsträdgården och lokala grönsaksodlare, vänerfiskare, bönder och jägare. I december arrangerar vi julkalas med eld i öppna spisen och ljuvligt goda rätter. Fullständiga rättigheter.

När Café Stallet är stängt kan du självklart fika på Hvita Hjorten.

Fataburen på borggården är en festvåning möjlig att abonnera. Vi arrangerar fester, högtidsmiddagar, konferenser – allt du önskar.

Biosfärområde Vänerskärgården med Kinnekulle

Biosfärområde Vänerskärgården med Kinnekulle är Sveriges andra biosfärområde utsett av Unesco i juni 2010. Vårt företag ingår i ett ekoturismnätverk som utvecklar naturnära och hållbar turism i biosfärområdet för att möta den medvetne turistens behov och förväntningar.

Kontaktinformation

Läckö Måltider
Läckö Slott
53199 Lidköping
Kontaktperson: Katrin/ Stefan
Telefon: 0510-10500

E-post: info@lackomaltider.se
Hemsida: www.lackoslott.se

Hitta hit

Öppettider

Öppet från 1 maj 2017.
Kontakta oss gärna via telefon eller mejl för frågor och bokningar på andra tider.

• Restaurang Hvita Hjorten: för information och bokning ring 0510-105 00 eller maila info@lackomaltider.se

Fakta

Hvita Hjorten: 70 platser
Stallet: 40+60 platser Stallet

tel 0510-10500

Vägbeskrivning

Kör ringleden norrut (mot Kållandsö), följ skyltning Läckö Slott. Parkera vid slottets parkering. Gå in på borggården där ligger restaurang Fataburen eller upp på slottsvallen där Stallet ligger på höger sida.