Service

Hälsokliniken Svea

Nu samlas flera av Hjo's professionella friskvårdsaktörer under ett och samma tak. Tillsammans satsar man på att återuppliva Hjo som kurort, få mer liv i stadsparken och inte minst att hjälpa människor till ett sundare och friskare liv.

Naturligt stark
Fit for life
Skatan & Svalan - massage och hälsa
Ekosalongen
Hjärtero

Mer om Häsokliniken Svea

Hälsokliniken Svea erbjuder olika typer av behandlingar. Genom deras gemensamma hemsida går det att boka online. Lokalerna inhyser också en butik, Svea Hälsobutik, där du hittar noga utvalda produkter som gör gott för både kropp, själ och miljön. Det finns också ett Häsocafé, Häsokällan, som serverar gluten-, laktos- och sockerfria bakverk. Deras filosofi är naturlig mat som görs ifrån grunden, med naturliga råvaror helt utan konstigheter som gör gott för kroppen.

Naturligt stark

Naturligt Stark erbjuder PT, PT Yoga, kroppsscreening, kostrådgivning och träningsrådgivning samt Sanayoga, CrossNature och löpning. För Mark och Tove är det viktigt att hjälpa var och en, men även i grupp för att du ska få träning på rätt nivå och efter just dina förutsättningar. Detta gör också att både mer och mindre träningsvana kan delta i samma grupp och ändå få ut lika mycket av sin träning. Mark och Tove har följande kompetenser: Sanayogalärare, PT, sjuksköterska, CrossNatureinstruktör, kostrådgivare samt löpcoach.

Fit for life

Som naturläkare i svenska naturläkarförbundet, kan Fit for life erbjuda en mängd terapier för att lösa de flesta hälsoproblem. Rådgivning och behandlingar för att förbättra just din hälsa. Allt från kiropraktik, massage, akupunktur och kostrådgivning till örter, homeopatiska medel, ljusterapi, gua sha och iris- /tungdiagnostik. Fit for life jobbar vi med en holistisk syn för att hitta orsaken till symptomen, inte bara dämpa dem. Här finns något som kan hjälpa alla, även när det ser som mest hopplöst ut och man tycker man provat det mesta.

Skatan & Svalan - massage och hälsa

Emelie Hall driver Skatan & Svalan – massage och hälsa. Hon är medicinsk massageterapeut, QI-terapeut, Reconnective Healing Foundational Practitioner och diplomerad gravidmassör. Även utbildad inom Herba Plus örtpreparat, triggerpunktsbehandling, kinesiotejpning och fystester. Med dessa behandlingsmetoder kan hon hjälpa till att lösa många hälsoproblem, inte bara knåda loss muskelspänningar.

Ekosalongen

Sofia Ejerblom heter hon som driver Ekosalongen – utbildad medicinsk fotvårdsterapeut och ekologisk hudvårdsterapeut. Sofia har även läst kurser i vård och omsorg, medicin och har jobbat inom äldreomsorgen och har goda erfarenheter därifrån. Hon erbjuder olika typer av ekologiska behandlingar, bland annat lymfmassage, ansiktsbehandlingar, vaxning, naturligt facelift samt medicinsk fotvård. Ekosalongens vision är att gå tillbaka till det gamla, traditionella miljötänket när det gäller hudvård och hälsa helt utan kemiskt framställda ingredienser.

Hjärtero

Varmt välkommen till Pernillas Hjärtero – certifierad Healer och Samtalspedagog. Pernilla erbjuder dig healing, som är en alternativ behandlingsform där energin letar sig dit den bäst behövs. Det startar igång en självläkning i din kropp och stärker din livsenergi. Med healing och samtal kan man få en person att se på sitt liv med nya ögon och lära sig mer om sin personliga utveckling.

Kontaktinformation

Hjo Stadspark, Villa Svea 1
544 33 Hjo
Telefon: 0709-130899

E-post: info@halsoklinikensvea.se
Hemsida: halsoklinikensvea.se

Hitta hit

Mer från Hälsokliniken Svea

Utbud

Faciliteter

  • Kafé
  • WC/Toalett
  • Året runt öppet
  • Onlinebokning