Sevärdheter

Inspirationspaket på Nordiska Akvarellmuseet

En del av: Nordiska Akvarellmuseet – mötesplats för konst, natur och människor

Tänk dig en kreativ stund mitt i den Bohuslänska skärgården. Spännande möten med konst från världens alla hörn, tid för eget skapande och vällagad mat från havets skafferi. Ta med dig vännen/din käresta/bästa kompisarna till oss, vi har paket för dig som bara har en stund över och för dig som vill vara borta ett par dagar.

Prova på akvarellmåleri

Under två timmar kan du och dina vänner få handledning av en av museets pedagoger. Tillsammans utforskar ni akvarell som konstform och skapar egna verk. 

Pris:
Vardag, under ordinarie öppettider: 295 kr / person (Entré till utställningarna och material ingår.)
Helg, under ordinarie öppettider: 345 kr / person (Entré till utställningarna och material ingår.)

För 8-20 deltagare.

Boka:
Boka ditt paket hos Nordiska Akvarellmuseet på 0304-60 00 80 el. jonte.nynas@akvarellmuseet.org. För önskemål om mat eller fika, kontakta Vatten Restaurang & Kafé: 0304-67 00 87 eller info@restaurangvatten.com.

Vatten Färg Mat

Skäm bort dig själv och någon du gillar med en mysig weekend hos oss på Nordiska Akvarellmuseet och Vatten Restaurang & Kafé. Njut av mat, tillagad med ett stort mått passion där kockarnas inspiration och naturens gång bestämmer vad som hamnar på tallriken.

Följ sedan bryggan ut på Bockholmen där en av museets fem gästateljéer väntar på er. Ateljéerna står på pelare i vattnet och med sina silverskiftande fasader går de ton i ton med bergen där havsdoften, vinden och måsarnas skrin ständigt är närvarande.

Vakna pigga och utvilade och njut av frukosten på Vatten, ni är nu redo att ta er an konsten i museets salar. Gå och reflektera för er själva eller följ med på en guidad visning. Skulle skaparlusten göra sig påmind finns det möjlighet att testa färger och penslar i vår Öppna verkstad. I paketet ingår dessutom ett årskort till Nordiska Akvarellmuseet som ger dig fri entré under ett helt år.

Pris/info/boka:
Mer information om våra weekendpaket hittar du här.

Visning av utställningarna

Få nya dimensioner via konsten. Möt samtida och klassisk konst, våra kunniga guider visar och berättar på ett personligt sätt. 

Pris:
Vardagar, under ordinarie öppettider: 800 kr (0-30 personer)*
Kvällar, efter ordinarie öppettider, samt helger: 1 000 kr (0-30 personer)*

* Entréavgift tillkommer, se akvarellmuseet.org för uppdaterade entrépriser. Vid visningar efter ordinarie öppettider tillkommer personalkostnad på 500 kr / påbörjad timme (vardag) respektive 745 kr / påbörjad timme (helg). 

Boka:
Mer information och bokning, kontakta Jonte Nynäs på jonte.nynas@akvarellmuseet.org. För önskemål om mat eller fika i samband med ert besök, kontakta Vatten Restaurang & Kafé: 0304-67 00 87 eller info@restaurangvatten.com.Kontaktinformation

Nordiska Akvarellmuseet

47132 Skärhamn
Telefon: 0304-600080

E-post: info@akvarellmuseet.org