Se och göra

Hällesdalens Gård - konferens

En del av: Hällesdalens Gård
Boka

Dags för konferens, planeringsdag eller teambuilding med jobbet?Hällesdalens Gård är stället när man verkligen vill ha tid för varandra. Laga mat tillsammans, teambilda, umgås och såklart jobba - men i en avslappnande och kreativ miljö.

Vårt stora hus Annexet har 11 sovrum med dubbel- eller våningsäng. Det finns 20 sängplatser om det går bra att dela rum. I huset finns fullt utrustat kök med bardel och matplatsdel med stort bord med plats alla att äta. Rummet används också som sällskaps- eller konferensrum. Ddet finns TV rum med sköna soffor med stor TV, viasatutbud och dvd.På utsidan finns stora altaner med gott om plats både under tak och utomhus.  Från hösten 2016 har vi bastu med plats för 12+ i ANNEXET. 

Vi har också ett mindre hus, TORPET, med plats för sammanlagt 10 personer. Huset som har havsutsikt är från mitten av 1700-talet. Torpet är smakfullt renoverat till modern standard men med bibehållen gammeldags charm.  Torpet har 3 sovrum med dubbel och enkelsäng i varje rum. Det finns 2 toa/dusch, 1 toa/tvättstuga, kök med bardel och tv rum med sköna soffor och TV med viasatutbud och dvd. Runt huset finns altan och huset har balkong. Intill ligger en gäststuga, Lilltorpet, med 2 sovplatser samt egen toa/dusch. 

Vad ni kan göra hos oss: Vi kommer från senvåren 2016 att ha kajaker och supar som ni kan hyra under er vistelse, flytvästar ingår. Upptäck skärgården och njut av stillhet, eller äventyr, beronde på väderle. Utnyttja våra härliga omgivningar för aktiviteter och lek, spela volleyboll eller brännboll, gå på vandring i skogen eller klättra i bergen. Möjligheterna är många. Vid vattnet, ett stenkast från huset, guppar den flytande bastubåten med plats för 7-8 personer. Bastubåten ligger i från april – oktober och disponeras av er.

I båda husen finns kolgrillar, sällskapsspel, böcker och basutbud av kryddor. Lakan och handdukar ingår i priset. Kika mer på vår hemsida hallesdalen.com

Kontaktinformation

Hällesdalen 331
44497 Svenshögen
Telefon: 0706-276964

E-post: hallesdalensgard@gmail.com
Hemsida: www.hallesdalen.com

Mer från Hällesdalens Gård

Utbud

Prisinformation

Endags konferens utan övernattning (självhushåll, inkl slutstädning, ej helg.) Pris ANNEXET 4000 kr, TORPET 2500 kr


Tvådagars konferens med en övernattning (självhushåll, inkl slutstädning samt lakan/handdukar, ej helger.) Pris ANNEXET 6500 kr, TORPET 5000 kr

Konferens med helpension cirkapris 1250 per dygn och person. Inkom med förfrågan och önskemål.

Kajak och Sup vid konferens 100 kr per person inklusive flytväst. Fri tillgång till området och bastubåt (under april-oktober).