Boende

Hotell Lassalyckan

Hotell Lassalyckan – sportigt och avslappnat

Hotell Lassalyckan i Ulricehamn är ett modernt hotell för dig som vill kombinera sportiga aktiviteter med skön avslappning och god mat. Här bor du alldeles intill skid- och löparspår, mountainbikeleder och en sjö med kajakuthyrning och kallbadhus. Galoscherna är utbytta mot joggingskor. Droskan ersatt av mountainbike. Och cylinderhatten har blivit en fleecemössa. På Hotell Lassalyckant i Ulricehamn blandas allt det goda och njutningsfulla från förra seklets klassiska kurhotell med moderna utmaningar, upplevelser och bekvämligheter.

Du kan åka längdskidor, löpträna, cykla mountainbike eller spela golf precis utanför dörren. Om du rullar nedför backen till sjön hittar du cykelbanor, kallbadhus med bastu, kajakuthyrning och en glittrande sjö. Eller så kör du två minuter till Ulricehamn Skicenter, en av södra Sveriges bästa alpina anläggningar.

Bo mitt i skogen
Om du vill får du gärna bo i skogen – bokstavligt talat – när du besöker oss. Vi ordnar gärna en skön sovsäck och en huvudkudde. Men att sova i något av de 15 rummen med ljus skandinavisk inredning är nästan samma sak. Fastän du är mitt i skogen kan du utnyttja trådlöst internet på alla rum.


En klassisk god hotellfrukost dukas upp och serveras i restaurangen varje morgon. 

Kontaktinformation

Sanatorievägen 86
52333 Ulricehamn
Telefon: 321-775720

E-post: info@hotell-lassalyckan.se
Hemsida: http://www.hotell-lassalyck...

Hitta hit

Öppettider

Måndag-Fredag 7-21,00
Lördag 8-19.00
Söndag 8-12.00
Öppettiderna kan variera då vi har mycket bokat håller vi öppet längre.

Prisinformation

Enkelrum från 995 SEK / 795 SEK
Dubbelrum från 1195 SEK / 995 SEK
4-bäddsrum 1695 SEK /natt
Alla priser är inklusive rejäl frukost

Res med kollektivtrafiken

Fakta

Vi har ett stort konferensrum för upp till 40 personer och ett litet för 14 personer. Självklart ingår färskt frukt och vatten. 

Vägbeskrivning

Sanatoriebacken 10, 523 32 Ulricehamn

Från centrum kör mot Lassalyckan. Vid rondellen efter sim- och sporthallen tag Idrottsvägen och efter ca 500 m tag höger mot Hotell Lassalyckan.

Faciliteter

  • Boule