Boende

Thorskogs Slott

Thorskogs Slott

Thorskogs Slott är ett riktigt Törnrosaslott som har blivit en oas för livsnjutare med smak för det goda. Här upplever Du det Du saknar i vardagen - känslan av stillhet, en gnutta lyx, personlig omtanke och starka historiska band.

Vi erbjuder nattvila i 40 individuellt inredda rum där Du vaknar utvilad och till koltrastens sång.

Mat & Dryck

Vårt kök utvalt av White Guide och Smaka på Västsverige vilket står för en kvalitativ helhetsupplevelse som andas Västsverige. Med hjälp av utsökta regionala råvaror valda efter säsong skapar vår köksmästare utsökta matupplevelser och vår sommelier rekommenderar passande viner från vår vinkällare.

Avnjut måltiden i någon av våra sex vackra matsalar på tu man hand eller i större sällskap.

Fest & Bröllop

Bli Din egen Slottsherre för ett dygn!
Bröllopet, 50-årsfesten eller företagets jubileum blir ett oförglömligt minne på Thorskogs Slott. Vi är noga med detaljerna och lägger ett stort engagemang kring meny, drycker, dekorationer, underhållning, fotografering, transporter och övernattningar.
Här lämnas inget åt slumpen.

Golf

Här ges Ni en härlig kombination med boende på Slott och golf på närbelägna golfbanor. Efter eller före golfrundan kan Ni slappna av i Slottsparken med något svalkande eller ett hett bad i våra vedeldade kar.

Skulle det vara så att golfrundan ännu inte är avgjord finns det möjlighet att göra detta på vår pitch- & puttingbana i Slottsparken.

Kontaktinformation

Thorskogs Slott
Thorskog 100
46393 Västerlanda
Kontaktperson: Desirée Andersson
Telefon: 0520-661000
Bokning: 0520-661000
Fax: 0520-660918

E-post: info@thorskogsslott.se
Hemsida: http://www.thorskogsslott.se

Hitta hit

Öppettider

Öppet året runt, ring oss för bokning.

Mer från Thorskogs Slott

Utbud

Res med kollektivtrafiken

Fakta

Restaurang: sex matsalar med totalt 200 platser. 76 bäddar fördelat på 40 rum varav 9 sviter, 24 dubbelrum och 7 enkelrum. 13 rum ligger inne på själva slottet och resterande rum ligger i byggnader i slottsparken.

Vägbeskrivning

Från Göteborg:
Kör E6 norr ut mot Oslo, till Kungälv. Efter bron över Nordre Älv, i Kungälvsmotet, tag av mot "Sjukhus". Vid andra trafikljuset kör mot Lilla Edet/Diseröd i exakt 22 km. I samhället Torskog ligger Slottet i en backe på vänster sida.

Från Oslo:
Kör E6 söder ut mot Göteborg, till Kungälv. Tag av i Kungälvsmotet, kör mot "Sjukhus". Vid andra trafikljuset kör mot Lilla Edet/Diseröd i exakt 22 km. I samhället Torskog ligger Slottet i en backe på vänster sida.

Faciliteter

Restaurang
Bar
Rökfria rum
Dusch
Telefon
Hårtork
Radio
Bastu
Boule
Golf
WiFi
Vandringsled