Se och göra

Marin & Fritid, Åmål

I vår 8000m2 stora hall ryms en stor marin -och tillbehörsbutik, MC-butik, elektronikbutik, verkstad och även en gigantiskt stor vinterförvaringshall.

Sveriges finaste Båtmarina

Välkommen ett fullservicevarv. Ett båthotell som i ett hotellmått mäter upp till 5 stjärnor. Vi åtar oss specialarbeten i alla tänkbara material.

Butik

Vi har även en välsorterad båttillbehörsbutik där du finner allt från reservdelar till elektronik. En komplett Watskibutik som är tillgänglig sex dagar i veckan året runt.

I butiken finner man även över 2.000 artiklar för allt inom fiske.
Speciellt anpassat fiske som passar det välkända insjölaxfisket som vi är berikade med strax utanför våra servicebryggor. I försäljningshallen på nästan 3000 m2 finner ni alla välkända varumärken inom fritidsbåtar & motorer. 

ATV-maskiner & mopeder är alltid uppdukade för både provkörning och granskning.

Service och lyft

Vår lyftkapacitet med egna redskap uppfyller idag ungefär 45.000 kg. Med hjälp av en Roodberg hydralvagn som vi enkelt manövrerar runt båtar av en storlek ända upp till 80 fot med hjälp av en Ljungby 33 tons hjullastare. Vi använder oss också av en Kalmar 15-tons truck med förlängda gafflar som vi enkelt hanterar båtar upp till 3000 kg med.

Vi är alltså helt egenförsörjande av upptagningar från både vattnet och lastbilar.

Året runt

Under vintertiden erbjuder vi våra långvägs resande turister uppehälle för deras fiskebåtar. Under vintersäsongen har vi upp till 50 tillfälligt gästande fullkittade trollingekipage i vår alltid uppvärmda uppställningshall. Värmen understiger aldrig 12-13 grader.

Våra lokaler bevakas dygnet runt av väktare & säkerhetsbolag.
Vi har ett första klassens brandlarm. Våra golv är asfalterade och luftfuktigheten är reglerad med senaste värmesystem på marknaden. Våra kunder kommer från hela Sverige och vi märker en stadig uppgående ökning på efterfrågan av fullservicelogi.

Hjärtligt välkomna till Sveriges mest flexibla marincenter önskar Jeppe & personal!

Kontaktinformation

Örnäs Hamnterminalen

Telefon: 0532-10015

E-post: kassanamal@marinfritid.com
Hemsida: http://www.marinfritid.com/...

Hitta hit

Öppettider

Vardagar 9.00-18.00.
Lördagar 9.00-14.00.

Res med kollektivtrafiken

Från Södra skolan gå till toppen av gatan och vik av ned på Gamla Örnäsgatan. Efter ca 500 meter har ni hamnterminalen och Marin & Fritid på vänster sida.