Boende

Strandflickornas Havsateljé i Lysekil

En del av: Strandflickornas Havshotell, Lysekil

Vår Havsateljé är vårt mest populära hotellrum.

Du njuter den vidunderliga utsikten över Gullmarsfjordens inlopp genom de två glasade väggarna mot havet - sittandes i sköna gungstolar fästa i taket. Sedan sover du skönt i en exklusiv säng från "Carpe diem - beds of Sweden".

I Havsateljén finns det ingen TV - det är överflödigt i denna miljö. 

På sovloftet finns det extra sovplats ifall ni skulle vilja bo fler än två personer. Eget soldäck med utemöbler och solstolar samt badstege ingår.

Många brudpar och andra gäster som firar någon slags högtidsdag väljer att överraska sin käresta/sina nära och kära med en övernattning här.

Frukostbuffé uppe i hotellets matsal ingår i priset, men om man vill lyxa till det lite extra kan man beställa till en frukostkorg som levereras till utsidan av dörren på avtalad tid.

Krönika av Pernilla Månsson Colt i Drömhem & trädgård nr 12 2016.
"För att komma dit fick jag släpa min väska på en vindlande, otillgänglig gång mellan klippskrevorna fram till en trapp som stupade rakt ner för berget. Där låg två badhus intill varandra med havet som fond och närmaste granne. Det var makalöst vackert, och inne hade någon gjort sig omaket att tänka fritt och personligt. Där hängde hängstolar framför det stora fönstret mot havet. En stor dubbelsäng med ditt virkat överkast. Och en stereo, när jag startade den spelade den Melody Gardot. Jag har aldrig bott så fint. Jag ville inte åka därifrån. Det kändes hemtrevligt trots att jag varken har hängstolar eller virkat överkast hemma."

Kontaktinformation

Turistgatan 13
45330 LYSEKIL
Telefon: 0523-79750
Telefon: 070-6979758
Bokning: 0523-79750
Fax: 0523-14204

E-post: info@strandflickorna.se
Hemsida: http://www.strandflickorna....

Hitta hit

Öppettider

Vår Havsateljé kan bokas året runt.

Prisinformation

Från 2895:- oktober-april

Från 3195:- mellansäsong (15/9/7+13/8-30/9)

Från 3295:- högsäsong (10/7-12/8)

Res med kollektivtrafiken

Då du går av bussen fortsätt längs kajen enligt skyltar på "Strandflickornas Havshotell". Efter ca 700 m är du framme vid Strand, som är belägen bredvid en minigolfbana. Fortsätt förbi minigolfbanan och entrén till Havets Hus så hittar du oss om du går uppför den lilla backen till Turistgatan 13.

Fakta

För att komma till vår Havsateljé går man en promenad över berget på Havshotellets tomt och nedför en lång trappa.

Gäster med svårt att gå rekommenderas inte att boka vår Havsateljé. Vi föreslår fotriktiga skor för promenaden över berget (som tar max 3 minuter om man inte hänförd av utsikten blir ståendes stilla alltför länge....).

Faciliteter

  • Uteplats
  • Året runt öppet
  • Gratis WiFi