Boende

B&B Furugården

Furugården består av två kärleksfullt utrustade hus som är omgivna av en förtrollande park, bara 10 minuter med bil från Trollhättan. Alla rum är gemytligt inrättade i en typisk svensk lantstil och det är möjligt för gästerna att lätt få kontakt med varandra om de vill det.
B&B gäster njuter under sin vistelse här gärna av både parkanläggningen och av det härliga vardagsrummet, biblioteket och vinterträdgården.

På Furugården finns det tre dubbelrum. Två av rummen har tre sängar och det tredje rummet kan användas som både enkel- och dubbelrum. Rummen är ljusa och trevligt inredda i en typisk svensk lantstil. Det finns totalt fyra badrum som finns i anslutning till rummen.

Furugården är inte bara avsedd för en kort semester utan är även tänkt som en plats, där människor kan dra sig tillbaka, ta en längre paus, få lugn och ro, återhämta sig efter sjukdom eller som söker en ny orientering i livet. Därför är priserna betydligt mer fördelaktiga för en längre vistelse jämfört med endast tre övernattningar, som är den kortaste tiden för en vistelse på Furugården.

Furugården är ett fridfullt hus, där man värnar om att umgås vänligt med varandra och med gästerna. Detta innebär att vi är öppna mot alla människor, respekterar varje enskild persons personliga frihet, men står till våra gästers förfogande om någon behöver stöd i personliga angelägenheter.

Här härskar det en otvungen atmosfär, var och en får gärna ta sig en kopp te eller kaffe eller titta in i köket. Gästansvariga Leia Pallier ser till att alla gäster har det bra och sörjer för en vänlig, kärleksfull gemenskap. Gästerna får möjlighet till inspirerande samtal men också till stillhet.

Leia Pallier har alltid varit intresserad av människor. Hon var tidigare en engagerad lärare och i dag skapar hon en vänlig gemenskap som passionerad värdinna och gästansvarig på Furugården. Hon gör allt för att hennes gäster skall trivas så att de upplever Furugården som sitt andra hem.

Kontaktinformation

B&B Furugården
Furugården 1 Gärdhem
46192 Trollhättan
Kontaktperson: Leia Pallier
Telefon: 0520-425329
Telefon: 076-1620220

E-post: info@furugarden.net
Hemsida: http://www.furugarden.net

Hitta hit